Kaspersky Antivirüs chip onlıne a girerken Truva atı uyarısı veriyor benden mi kaynaklı yoksa başkalarında da var mı?
kaspersky siteye girişte uyarı veriyor...
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
sadece sende değil bende de aynısı oluyor nedenini bilmiyorum
Yanlış alarm olduğunu pek sanmıyorum. Büyük ihtimalle yakayı ele vermişler. Bir araştırma yap bakalım. Diğer sitelerde de bu alarmı veriyor mu? Çünkü onlar da bu işi yapıyorlar. Daha önce NTV yakalandı zaten.Milliyet'te uyarı almıyorum.NTV, CNBC-E, CNNTURK, HABERTURK, Hürriyet, Milliyet, Sabah, Ekolay vs...
Linux'u tercih edin...
Yanlış alarm olduğunu pek sanmıyorum. Büyük ihtimalle yakayı ele vermişler. Bir araştırma yap bakalım. Diğer sitelerde de bu alarmı veriyor mu? Çünkü onlar da bu işi yapıyorlar. Daha önce NTV yakalandı zaten.pc yi oldukça temiz tutarım diğer sitelerde sorun yok dediğin gibi sitede virüs var. Linux a gerek yok virüs sızıntısı olduğu zaman Acronis True ile imajdan geri yüklüyorum tertemiz oluyor.NTV, CNBC-E, CNNTURK, HABERTURK, Hürriyet, Milliyet, Sabah, Ekolay vs...
Linux'u tercih edin...
sen öyle san virüs Windows'a sadece 15sn içinde işliyor... Linux hakkında uydurma hikayeler duyduysan inanma... yok populer olursa onada virüs yazarlar filan masal onlar adamlar ortak paket sistemi kullanmıyor + windows gibi ortamda yok... her kullanıcının home dizini farklı oluyor hatta home dizinini şifreleyen bile var... root şifresini nasıl etkisiz hale getirecekler? ubuntu ile root oturumu açmayı dene gör...
sen öyle san virüs Windows'a sadece 15sn içinde işliyor... Linux hakkında uydurma hikayeler duyduysan inanma... yok populer olursa onada virüs yazarlar filan masal onlar adamlar ortak paket sistemi kullanmıyor + windows gibi ortamda yok... her kullanıcının home dizini farklı oluyor hatta home dizinini şifreleyen bile var... root şifresini nasıl etkisiz hale getirecekler? ubuntu ile root oturumu açmayı dene gör...grezimonk Acronis yedeği geri yüklerken eğer diski bölmemişsen kömple biçimlendiriyor ondan sonra yedeği yüklüyor. ayrıca mbr a da virüs bulaşmış olma ihtimaline karşı geri yükleme seçeneklerinde mbr ı da seç ve yedeği geri yükle virüs falan sorunun kalmaz. Ayrıca Kaspersky RescueCD ile bootable bir cd yazdırıp dos ortamında da tarama yapabilirsin.Linuxu hiç kullanmadım kullanmadığım içinde yorum yapmam.