arkadaşlar bildiğiniz gibi kis 2010 9.0.0.736 ya şifre konulabiliyo ve artık herşey adımda şifre istiyoişte ben o şifre kaybettim.
yardım yokmu
şifreyi kendin koyuyorsun sten koyduğun şifreyi mi unutuun, yani keyni yaz bi yere sil kisi ve kayıt defterini temizle böylece bir daha sildiğnde ayarlar sıfırlanmış olur ve bir daha koyduğun şifreleri daha akılda kalıcı koy :D
kis i kaldırmayı dene bi?
sağolun arkadaşlar yardımlarınıuz için evet aptal kafam koyduğum şeyi unutnmuşum kisi kaldırdım yeniden yülicem çok sağolun......-_-
Alıntı: mustafa2526 sağolun arkadaşlar yardımlarınıuz için evet aptal kafam koyduğum şeyi unutnmuşum kisi kaldırdım yeniden yülicem çok sağolun......-_-olur böyle şeyler :) kendine kızmana hatta hakaret etmene gerek yok :)
Alıntı: cesurturk olur böyle şeyler :) kendine kızmana hatta hakaret etmene gerek yok :)sağol cesaret verdin:)yinede sağol yardımın için:)
Alıntı: mustafa2526 sağolun arkadaşlar yardımlarınıuz için evet aptal kafam koyduğum şeyi unutnmuşum kisi kaldırdım yeniden yülicem çok sağolun......-_-önemli deil sen sonunda olup olmadığını yaz :D olur bnde az unutmadım zamnında