Kaspersky Ürünlerinde Şok Kampanya..Kaçırma

ZNT_Security
17-07-2014, 06:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2014

Kaspersky Internet Security - 2014

--112.99 TL Yerine SADECE 65.00 TL--

Internet'te bankacılık işlemi gerçekleştirirken, alışveriş yaparken ya da gezinirken hangi cihazı kullandığınız önemli olmaksızın aynı güvenlik riskleriyle karşı karşıya kalırsınız. Kötü amaçlı yazılımlar, siber suçlar ve kimlik hırsızlıkları PC, Mac, akıllı telefon veya tabletinizi etkileyebilir, bu yüzden Internet'e bağlanan tüm cihazlarınızı korumanız gerekir. Kaspersky Internet Security – çoklu cihaz 2014 PC'leri, Mac'leri ve Android cihazları Internet'teki tüm tehditlere karşı koruyan tek lisanslı, çoklu platform çözümüdür. 

Kaspersky Anti-Virus 2014 :

-- 73.99 TL Yerine SADECE 49.00 TL --

Kaspersky Anti-Virus 2014, en yeni kötü amaçlı yazılım tehditlerine karşı sunduğu gerçek zamanlı, bulut yardımlı koruma dahil PC'niz için temel antivirüs teknolojilerini sağlar. Akıllı virüs tarama özelliği ve küçük, sık güncellemelerle "perde arkasında" çalışan bu çözüm, PC'nizin performansı üzerinde önemli bir etki yaratmadan hem bilinen hem de büyümekte olan tehditlere karşı PC'nize proaktif koruma sağlar

Kaspersky PURE 3.0 :

-- 165.99 TL Yerine SADECE 73.99 TL --

Üstün PC güvenlik çözümü için Kaspersky PURE 3.0 Total Security'yi seçin. Dijital kimliğiniz, belgeleriniz, fotoğraflarınız, müzik dosyalarınız ve parolalarınız da dahil olmak üzere, PC'nizi en son ve gelişmiş kötü amaçlı yazılımlara ve Internet tehditlerine karşı korumak için ihtiyacınız olan tüm özellikleri sunar. 

Kaspersky Internet Security Android:

-- 36.99 TL Yerine SADECE 23.99 TL--

Kaspersky Internet Security for Android, üstün anti-hırsızlık koruması ve Android antivirüs dahil Kaspersky Lab'in en yeni mobil güvenlik teknolojilerini sunar. Android akıllı telefonları ve Android tabletleri Internet güvenlik tehditlerinden korumak için optimize edilmiş ve üstelik cihazlarınızın performansı üzerinde minimum etkiye sahip olan kullanımı kolay tek çözümdür. 

Kaspersky Password Manager:

-- 62,99 TL  Yerine SADECE 39.00 TL --

Kaspersky Parola Yöneticisi parolalarınızı güvenli şekilde saklar ve verilerin web sayfalarına girilmesini tümüyle otomatikleştirir.

İlgilenen Arkadaşlara PM Yoluyla Yardımcı Olurum.

Norton360,Bitdefender,Panda,Avast,Eset Smart,AVG,Tuneup Utilities,G-Data,McAfee, Ürünlerindede Aynı Kampanya Geçerlidir.

Son Düzenleme: ZNT_Security ~ 17 Temmuz 2014 07:19