Kaspersky

H€LL
30-07-2009, 19:39   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
277 mesaj

dostum bende sana diyorumki 2009 sürümü derken bende türkçe olanından bahsediyorum senin sorunlu dediğin sürümü ben 1 yıl kullandım sorun olmadı anlatmak istediğim pcnin kasmasına neden olabilcek bir sürü şey var diyorum ama anlatamıyorum senin kafandı bi önyargı oluşmuş kasper kasıyo diye einstein'nın da dediği gibi önyargıyı yıkmak atomu parçalamaktan daha zor @Kal-El pIII işlemcide kullanıyorum kasmıyor diyo daha ne diyim gerçi nedesek boş önyargını yıkamıcaz bundan sonra bişey demiyorum sen  nediyosan o tamam kasper kasıyo kimse kullanmasın

Ahmet_79
30-07-2009, 21:24   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Alıntı: HugOBoss___  
en son çıkan türkçe sürümü o verdiğim linkte 2010 çıkmış olabilir... bende kaspersky da kasma problemleri yaşamadım ama bu sürüm sorunlu diyorum... kaspersky 2009 unda farklı sürümleri var 8.0.0.506 gibi... 8.0.0.357 gibi... bunlar sadece kaspersky.com.tr de diğerinde 2010 lar var...
6 sürümünden beri hepsini kullandım,

imzadaki sistemimle kasma filan yok,

senin sistem nedir ki kasıntı oluyor? sistemin çok mu düşük?

HugOBoss___
30-07-2009, 21:30   |  #28  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
2,011 mesaj
Alıntı: Ahmet_79  
6 sürümünden beri hepsini kullandım,

imzadaki sistemimle kasma filan yok,

senin sistem nedir ki kasıntı oluyor? sistemin çok mu düşük?

amd 5200 64x2
2 gb ram,  bende kaspersky kullandım ama bu sürüm beni şaşırttı...

ayrıca şöylede bir açıklama buldum kis için söyleniyor:

kasperskynin resmi sitesinde sistemi gec acacagı ve fazla bellek kullandıgı bu sebeble taramaların bilgisayarın bosta oldugu zamanlarda yapılması gerekdigi anlatılıor.gec acma sebebi ilk 3 dakikalik dilimde baslangıc dosyalarını taraması.(alıntı)

Son Düzenleme: HugOBoss___ ~ 30 Temmuz 2009 21:31
Kal-El
30-07-2009, 22:38   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
816 mesaj

Start-up taramasını erteleyebilirsin ayarlardan. Ben öyle yapmıştım mesela. Açılış süresi uzamasın diye başlangıçtan bi 5-10 dk sonra taramasına ayarlayabilirsin. Veritabanı güncelleme sıklığını da yine aynı şekilde ayarlayabilirsin. Kaspersky güncelleme ve tarama sırasında yüklenebiliyor bilgisayara ama bunları uygun zaman dilimlerine atarsan hiçbir sorun olmuyor.

Dediğim gibi PIII bilgisayarda kullanıyorum fakat doğru ayarlamalarla hiç sorun yaşamıyorum.

HugOBoss___
31-07-2009, 01:41   |  #30  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
2,011 mesaj
Alıntı: Kal-El  
Start-up taramasını erteleyebilirsin ayarlardan. Ben öyle yapmıştım mesela. Açılış süresi uzamasın diye başlangıçtan bi 5-10 dk sonra taramasına ayarlayabilirsin. Veritabanı güncelleme sıklığını da yine aynı şekilde ayarlayabilirsin. Kaspersky güncelleme ve tarama sırasında yüklenebiliyor bilgisayara ama bunları uygun zaman dilimlerine atarsan hiçbir sorun olmuyor.

Dediğim gibi PIII bilgisayarda kullanıyorum fakat doğru ayarlamalarla hiç sorun yaşamıyorum.

doğrudur... soğol..