Arkadaşlar ben KİS 2009 yüklüycem ama bazı forumlarda (doctus.org/chip.com) 'da Kaspersky İS 2009 yüklendiğinde mavi ekran çıktığını söylediler sistem özellikleri imzamda var bu sistemde mavi ekran çıkartır mı?Çok korkuyorum bi problem çıkacak diye biliyorum biraz saçmaladım ama lütfen cevap verin!
Sizce bi sorun çıkar mı şimdi Avira AntiVir Personal FREE kullanıyorum onu kaldırcam
Not:9800GT AMP! servise gitti şimdi o gelene kadar HD2400 kullanıyorum HD2400'e göre cevaplarmısınız?
Kaspersky
- 1
- 2
ben kullanıyorum her hangi bir sorun yok, mavi ekran gören arkadaş pIII ve 256mb filan mı kullanıyormuş acaba:)
sisteminiz yeterli herhangi bir sorun çıkmaz.
Ama Kaspersky yüklerken "İşletim sistemi uyarıları çıkabilir diyor" ya bide bilgisayar yeniden başlatılsın mı dediği zaman kapatıpta bi daha açmamak var
el bombası mı bu, patlatsın pc'yi de bi daha açılmasın:)
bu kadar korkmayın.
Ben bunca yıldır hemen hemen sadece kaspersky kullandım, kullanıyorum. Şimdiye kadar kasperskye bağlı bir mavi ekranla karşılaşmadım. Karşılaştım diyen bu işten anlamıyor kendisi hata yapıyordur. Kaspersky aldığı ücreti sonuna kadar hakeden bir yazılım.
ben tam iki yıldır kis e para veririrm ve verdiğim paraya da hiç acımam kim çıkarır bu safsataları sizede tavsiyem biligisayardan bu kadar korkmayın bırakın çöksün ya rahat bırakın yoksa bırakın öğrenmeyi açmaya bile korkarsınız
şimdiye kadar hep kis kullandım bir sorun çıkarmadı dene gör en iyisi sen ne olucak bir formata bakar en kötü ihtimalle
KAV yükle derim ve benm sistem çok düşüktü ben çok rahat kullanıyordum mavi ekran çıkıyor diyenelr genelde pclerine KAV ün bile kurtaramacağı virüsleri yiyenler olur genelde pcnin içine ediyorlar sonra temizliyim de Kaspersky kuruyorlar onlar kurana kadar pc muradına ermiş oluyor mavi ekran görenlere söyliyim pcniz bulutlara uçmuş o yüzden mavi ekran görüyorsunuz indirmek için en iisi format çekin derim:D
ya insanların bir çoğu bilmedikleri konu hakkında çok atıp tutuyorlar sonuça bakınça sıfır bence bu senin arkadaşda onlardan birtanesi ben yaklaşık bir sendir kaspersky kullanıyorum ne bir mavi ekran nede bir kasılma söz konusu değil sistemi iyi olmayanlar kaspersky kullanamıyorlar neden kasıyor sistem zayıf ondan sonra kaspersky şöylede böylede atıp tutuyorlar.ben den bu mesajı okuyan arkadaşlara tavsiye kaspersky bir numara kis09 internet uğraşanlar için özellikle ama fazla inter kullanmayanlar için ise kav09 öneriyorum buradan herkese bol eğlenceler ve kolay gelsin diyorum
ya insanların bir çoğu bilmedikleri konu hakkında çok atıp tutuyorlar sonuça bakınça sıfır bence bu senin arkadaşda onlardan birtanesi ben yaklaşık bir sendir kaspersky kullanıyorum ne bir mavi ekran nede bir kasılma söz konusu değil sistemi iyi olmayanlar kaspersky kullanamıyorlar neden kasıyor sistem zayıf ondan sonra kaspersky şöylede böylede atıp tutuyorlar.ben den bu mesajı okuyan arkadaşlara tavsiye kaspersky bir numara kis09 internet uğraşanlar için özellikle ama fazla inter kullanmayanlar için ise kav09 öneriyorum buradan herkese bol eğlenceler ve kolay gelsinkaspersky(internet security) ın türkçe son sürümünü denedin mi peki..?Son Düzenleme: HugOBoss___ ~ 29 Temmuz 2009 21:51
şuan kav 2009 kullanıyorum. çok memnunum
ben iki yıl karspersky internet secuttry yanı kis kullandım.hiç birşey olmadı gayette rahat çalışıyor..!!!
kimmiş o mavi ekranı diyen bakım :)
kim diyo mavi ekran hatası veriyomuş diye onu söyleyenler kasperi karalamak isyenler ben kasperi 6x sürümünden beri kullanıyorum 1 kere mavi ekran hatası almadım bu doctusta falan ne diyolarda milleti kasperden bu kadar tırstırıyolar anlamıyorumki
al sana kendi bilgisayarımdan bi ss kasperin kullandığı rame ve cpuya bak cpu %0 ramde 18mb bumu kasıyo şimdi (kaspersky anti virüs yazdığına bakma internet securty kullanıyorum)
kim diyo mavi ekran hatası veriyomuş diye onu söyleyenler kasperi karalamak isyenler ben kasperi 6x sürümünden beri kullanıyorum 1 kere mavi ekran hatası almadım bu doctusta falan ne diyolarda milleti kasperden bu kadar tırstırıyolar anlamıyorumkibilgisayarını taratırken de baktın mı o oranlara...?al sana kendi bilgisayarımdan bi ss kasperin kullandığı rame ve cpuya bak cpu %0 ramde 18mb bumu kasıyo şimdi (kaspersky anti virüs yazdığına bakma internet securty kullanıyorum)
bilgisayarını taratırken de baktın mı o oranlara...?taratırken tabiki ram ve cpu kullanımı artıryo ama diğer AV yazılımlarında da artıyo sadece kasperde deil taratırken cpu ram kullanımı artmayan bi AV göster bakalım zaten taratırken artması sorun deil çünkü tartıken pcyi ellemiyorum tarama bittikten sonra res atıp devam ediyorum tarama yaparken gta4 crysis falan oynayanınız yoktur herhalde
taratırken tabiki ram ve cpu kullanımı artıryo ama diğer AV yazılımlarında da artıyo sadece kasperde deil taratırken cpu ram kullanımı artmayan bi AV göster bakalım zaten taratırken artması sorun deil çünkü tartıken pcyi ellemiyorum tarama bittikten sonra res atıp devam ediyorum tarama yaparken gta4 crysis falan oynayanınız yokturbenim demek istediğimde o zaten hiç bir işlem yapmaz iken cpu ve ram oranını vermek yanlış olur...
kis in hangi sürümünü kullanıyorsun bilmiyorum ama türkçe son versiyonunun nasıl kastığını herkesin görmesini isterdim...
sizin pclerin özelliğini ben çok merak ediyorum pIII pcleremi kuruyorsunuz kasperi anlamıyorumki ben kasper savunucusu falan deilim sonra kasperin reklamı yapma falan demeyin isteyen kullanır istemeyen kullanmaz hiç dert deil onu kasper düşünsün banane ben sadece burda deneyimlerimi söylüyorum dediğim gibi 6x sürümünden bu yana bütün sürümlerini kullandım en az kasan 2010 gerçi 2009da hiç kasmıyodu eski sürümle biraz kasıyodu ama buna rağmen ben eski sürümlerini p4 512ramli eski bilgisayarımda kullanıyordum taratma yaparken kasıyodu sadece onun haricinde eski sürümleri bile sizin anlattığınız derecede kasmıyordu mavi ekran hatası vercek kadar falan dediğim gibi kasper kullanmak zorunda deilsiniz ben size kasperide kullanaın falanda demiyoum beğenmiyosanız kullnamazsınız olur biter bu kadar basit ama burda şöyle kasıyo böyle kasıyo demeyin sonra millet kasper kurmaya korkuyo konuyu açan arkadaş gibi hatta forumlarda nelere rastlıyorum adam yazmış 4gb ram quadcore işlemcim var kasper kasarmı diyolar bu dereceye gelmiş artık insanlar
Kastırıyor olayına kesinlikle katılmıyorum. Bazı arkadaşlar PIII bilgisayarlara mı kuruyorsunuz da kastırıyor demiş. EVET. Benim bilgisayarım PIII 1ghz ve 384 Mb Ram var. Kesinlikle kasılma olayı yok. Bu iş biraz da kullanıcıların bilgisayarı kullanma şekillerine, deneyimlerine v.s. bağlı. Elinde son teknoloji bilgisayar olup da sorun üstüne sorun yaşayan da var, benim gibi P III kullanıp da gül gibi geçinen de var.
Kardeş kaspersky kav ve kis modeli her ikiside kullanılır yanlızca donanım configrasyonun biraz iyi olması gerekiyor ver ayrıyetten kaspersky configre ayarlarını yaparsan sistemi kasmaz ....
ben kaspersky ın tüm sürümlerinden bahsetmiyorum en son çıkan kis türkçe sürümünden bahsediyorum
http://www.kaspersky.com.tr/yuklemeler.html
bende kaspersky ın kastığını görmedim ama bu sürümde bilgisayar çok kasıldı
mesele bu...
ben kaspersky ın tüm sürümlerinden bahsetmiyorum en son çıkan kis türkçe sürümünden bahsediyorumbirincisi bu en son çıkan sürüm deil kaspersky 2010 çıktı ve çıkalı 3 ay falan oluyor ikincisi kis 2009u ilk çıktığı günden bu yana (2010 çıkana kadar) yaklaşık 1 sene kullandım ve hiç bir kasma sorunu yaşamadım pc kasıyo diye bütün suçu AV yazılımına atmamak lazım sistem şişmiş olabilir (gereksiz dosyalar internet geçmişi regisrty vs vs) veya kasperin kaçırdığı bi virüs trojan vs olabilir unutmayalımki hiçbir AV %100 güvenlik sağlamıyor yani pcnin kasmasına neden olabilcek o kadar çok şey varki yaz yaz bitmez bence pcnize bi format atın ondan sonra güzel bir AV yazılımı kurun kasper kurun demiyorum ama iyi bir yazılım kurun münkünse antivirüs deil internet security kurunhttp://www.kaspersky.com.tr/yuklemeler.html
bende kaspersky ın kastığını görmedim ama bu sürümde bilgisayar çok kasıldı
mesele bu...
- 1
- 2