Kaspersky internet security 2009'mu yoksa kaspersky 2009'mu daha çok sistem kaynağı harcıyor?(kaspersky internet security 2009 xp açılırken bilgisayarı kastırıyor)
Kaspersky
Kaspersky internet security 2009'mu yoksa kaspersky 2009'mu daha çok sistem kaynağı harcıyor?(kaspersky internet security 2009 xp açılırken bilgisayarı kastırıyor)Sorunuzdaki iki seçenek de aynı; dolayısıyla oyum Kaspersky Internet Security 2009'dan yana.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 02 Ağustos 2009 00:27
Sorunuzdaki iki seçenek de aynı; dolayısıyla oyum Kaspersky Internet Security 2009'dan yana.yok Süleyman ikiside aynı değil,Biri
Kaspersky Internet Security 2009 yani kis 2009Diğeri ise Kaspersky Anti-Virus 2009 yani Kav 2009,
sorunun cevabına gelirsek ikisi arasında çok bir fark olmasa da kis 2009 daha faza sistem kaynağı ister çünkü güvenlik duvarı, internet güvenliği vs gibi birçok artı özelliği var,
ama her ne kadar öyle bile olsa ben kis 2009 kullanmanı öneririm hekeki xp kullanıyorsan
Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 02 Ağustos 2009 00:50
Anladım onu fakat ifade eksik olduğu için espri yapayım dedim. :)
Sadece anti-virüs kullanmak da artık yeterli değil ne yazık ki günümüz dünyasında.
soru soruyoruz anladım diyorsun sonra espri yapıyorsun şimdi gülmek mi lazım anladıysan espri yapmanın ne alemi var. burda sana espri yap diye soru sormuyoruz. neyse (avast ram yer kaspersky ise işlemci yer kısacası budur)
soru soruyoruz anladım diyorsun sonra espri yapıyorsun şimdi gülmek mi lazım anladıysan espri yapmanın ne alemi var. burda sana espri yap diye soru sormuyoruz. neyse (avast ram yer kaspersky ise işlemci yer kısacası budur)Yeni güvenlik yazılımlarının hiçbiri sistemi sömürmüyor. Sizin sorunuz yanış bir kere.
KIS 2010 çıktı. Onu deneyebilirsiniz.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 03 Ağustos 2009 10:57
ben sistemi somuruyor demiyorum( avastın ram yemesi hariç) sadece Kaspersky internet security 2009 denediğim bilgisayarlarda windowsun ilk açıldığında biraz işlemciye yüklenmesi o kadar sonra normal. (KIS 2010 Türkçe desteği yok)
ben sistemi somuruyor demiyorum( avastın ram yemesi hariç) sadece Kaspersky internet security 2009 denediğim bilgisayarlarda windowsun ilk açıldığında biraz işlemciye yüklenmesi o kadar sonra normal. (KIS 2010 Türkçe desteği yok)KAV 2009 ile KIS 2009 arasında sisteminize binen yük bakımından hissedilir çok fark olacağını sanmıyorum.
Fakat şu var; zaten güvenlik yazılımı yüklü olmasa bile açılışta işlemcinizin üzerinde yük vardır, Windows gerekli hizmetleri başlatıyor çünkü. Bu durum ne kadar Kaspersky ile ilgili ona bakmak lazım, ben çok etkileyeceğini düşünmüyorum.
İstatistikleri buraya tıklayarak görebilirsiniz.