iyi günler kaspersky 6 kurdum fakat msne ve msn discovery e giremiyorum . bu programları çalıstırmam için av yi dewre dısı bırakmam gerekiyor. sorun sanırım güvenlik duvarıyla ilgili. sorunu nasıl çözmem gerekiyor yardım ederseniz sevinirim.. teşekkurler...
kaspesky 6 yardım
herkes de bu kav 6 sorun cıkarıo yanı her seye karısıo kav 6 ben 5 ı kullanmanı tavsıye ederım saygılar...
kardeşlerim siz o kaspersky de ne buluyorsunuz anlamadım
kaspersky PC yi kasar ve internete bile bazen girdirtmez yani demem oki ince ayar gerektirir.
size önerim 1 kere McAfee Enterprise yı deneyin %99.9 memnun kalırsınız :)
kaspersky mcafee den faha az kaynak tüketiyor.neyse.ayarlardan koruma seviyesini medium a getir.
ben bı kuruyum dedım kav6 yı(merak ıste) hıc ole pcyı falan kasmıo bı taratırken kasıo o kadar ayarlar benım hepsı default(medium)da o yuzden su ıkı gundur hıc sorun yok koruma da super tavsiye ederim saygılar...
sıstemım amd athlon xp +2500 512mb ram...
kaspersky kullanıyorum ben tarama yaparken kasıyor ama o kadar ben msn yi rahatlıkla kullanabiliyorum
mcafee de o kadar güzel bir program değil onuda kullandım kaspersky dan vazgeçmem
wallla ne yalan söyliyim bir sizden duydum kaspersky az kaynak kullanır
Test etmeye gerek yokkı kaspersky acık arayla onde ama arkadası tatmın etmek ıcın test sart