selam arkadaşlar
ben bu ayki chip dergisinin açıklamış olduğu katılımsız ve sp3 entegre edilmiş cd sini hazırlamak istedim.
dergide anlatılanların hepsini harfi harfine yerine getirdim.fakat cd yi pc ye takınca şöyle bir uyarı çıkıyor
cd boot:couldn't find ntldr bu sorun neden oluşuyor anlayamadım.
dediğim gibi dergide anlatılanları harfiyen yerine getirdim 4 cd yaktım yine olmadı. bi açıklayan olursa memnun olurum
katılımsız xp cd si hazırlamak
;SetupMgrTag
[Data]
AutoPartition=0
MsDosInitiated="0"
UnattendedInstall="Yes"
[Unattended]
UnattendMode=FullUnattended
OemSkipEula=Yes
OemPreinstall=No
TargetPath=\WINDOWS
FileSystem=*
UnattendSwitch="yes"
WaitForReboot="No"
DriverSigningPolicy=Ignore
[GuiUnattended]
EncryptedAdminPassword=NO
AutoLogon = No
AdminPassword = *
OEMSkipRegional=1
TimeZone=130
OemSkipWelcome=1
[UserData]
ProductKey=xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
FullName="USER"
OrgName="Microsoft"
ComputerName=user
[Display]
BitsPerPel=32
Xresolution=1024
YResolution=768
Vrefresh=85
[TapiLocation]
CountryCode=90
Dialing=Tone
[RegionalSettings]
LanguageGroup=3,10,1,2,6
SystemLocale=0000041f
UserLocale=0000041f
InputLocale=041f:0000041f
[Identification]
JoinWorkgroup=workgroup
[Networking]
InstallDefaultComponents=Yes
Eğer konuya hakimseniz. Yukarıda ytazdığım dökümanı notpad e yapıştırın XXXX yazılı yerlere kendinize ait olan cd keyleri girip dosyayı. Winnt.sif olarak farklı kaydet. yapıp elinizdeki xp isosunun içindeki I386 klasörününü içine yerleştirin. ve o şekide isoyu tekrar kaydetip cd ye yazdırın.
unutmayınki cd yazdırırken en düşük hızı kullanmanız avantajınıza olur.
tavsiye 4X de yazdırın.
eğer bu karmaşık derseniz.. Nlite kullanabilirsiniz.
Nlite ile katılımsız Xp için.Burayı inceleyin. oldukca detaylı.
hatta sp3 entegresi ve bazı sürücü entegreleride yapabilirsiniz.
bu denilenler zaten dergide anlatılmıştı.aynen hepsini yaptım hatta bazı programlar bile ekledim herşeyi aynen yaptım.dergide yazılan şekilde fakat dediğim gibi format atmak için cd yi takınca yazdığım uyarı çıkıyor cd boot:couldn't find ntldr windows üzerinden cd yi okuyor.ama cd boot olmamış anladığım kadarı ile.
http://www.ogren.tv/dersler/wind ... -entegre-etmek.html
umarım işine yarar
çok güzel anlatılmış
benim anladığım kadarı ile o zaman dergide anlatılanlar yanlış olmuş buradakilerle dergi çok farklı anlatıyor
o kadarda uğraştım valla
pctranshttp://www.ogren.tv/dersler/windows-xp-CDsine-program-entegre-etmek/windows-xp-CDsine-program-entegre-etmek.htmlburadan daha iyi öğrenebilirsin.videolu :Dumarım işine
boot dosyasında arıza vermiş internet boot dosyasını bulup neroda burning rom ile yazdırırken seçmen gerekiyor. nLite ile daha kolay yapabilirsin. veya Ultra iso ile. ama ultra iso paralıdır. deneme sürümünde max cd yazma boyutu 300 mb
PEki vlite ile sp1 i winvistas tartere entegre etmenin yolu yok mu?