Dün Kavak Yelleri'ni izliyordum. Dizideki Deniz Siyasal Bilimler'i, Aslı ise Tıp'ı kazandı. Bunlar lisede aynı sınıfta olduklarına göre nasıl biri sözl biri sayısal seçti?
İlginç...
Dün Kavak Yelleri'ni izliyordum. Dizideki Deniz Siyasal Bilimler'i, Aslı ise Tıp'ı kazandı. Bunlar lisede aynı sınıfta olduklarına göre nasıl biri sözl biri sayısal seçti?
İlginç...
Puanı çok yüksek demek ki düşük çarpanla işleme girince bile yine yetiyor..
Siyasal Bilimler, Sayısal bölümde belki de denkliğe giren branşlar arasındaydı, sayısal okuyan kesinlikle sayısaldan bir meslek seçecek diye bir kural yok, denk düşen eşit ağırlıktan bir bölüm de olabilir. Gerçekte denk düşmüyorsa bile düşüyor diye farzet, sonuçta bu bir DİZİ. Gereksiz bir ayrıntıyı takmışsın ama paylaştığın için thx
RazielSiyasal Bilimler, Sayısal bölümde belki de denkliğe giren branşlar arasındaydı, sayısal okuyan kesinlikle sayısaldan bir meslek seçecek diye bir kural yok, denk düşen eşit ağırlıktan bir bölüm de olabilir. Gerçekte denk düşmüyorsa bile düşüyor diye farzet, sonuçta bu bir DİZİ. Gereksiz bir ayrıntıyı takmışsın ama paylaştığın içinBen sadece katsayılardan dolayı girmesinin çok zor olduğunu söyledim. Özellikle de İstanbul Üniversitesi'ne(ayrıntılardan yakaladım İÜ olduğunu)
Ayrıca en fazla 1-2 dakika önce başka bir konuda da sana hitaben benzer bir mesaj yazmıştım. Konulara gereksiz diye atlıyorsun ama mesajlarınla asıl gereksizlik yapan sensin.
ya taktıınız seye bak ya, alttarafı bi genclik dizidir yani. o diziyi bende izliorm cok guzel bi dizi bugune kadar kacırmadım, ama bunlara deilde dizinin asıl konusunu izlerim yani. banane öss sayısal sözel girislerinden :)
Normal şartlarda girmesi oldukça güç. Ayrıca saçma.
Kolay Gelsin.
iyibir izleyıyıcısın tuncab bravo, ben ızlemıyorum dızıyıama bencede çok şaçma hatta komıkk yaniii:))
onlineTRiyibir izleyıyıcısın tuncab bravo, ben ızlemıyorum dızıyıama bencede çok şaçma hatta komıkk yaniii:))dizi komik zaten, gülün geçin işte...
elvis32yani komedi dizisidir en nihayetindeonlineTRiyibir izleyıyıcısın tuncab bravo, ben ızlemıyorum dızıyıama bencede çok şaçma hatta komıkk yaniii:))dizi komik zaten, gülün geçin işte...