Kavak Yelleri Sevmeyenler Buraya

MY_KIL
16-01-2010, 08:15   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj

Kavak Yelleri dizisinisevmiyorum izlemiyorum ama günün 24 saati her reklam arasında, tv de dönen dizinin fragmanlarında, bütün dizi oyuncularının dudaktan öpüşmelerini gözümüze sokmalarından bıktık yahu altı üstü mesela haneleri yaban ı izliyorum ama her reklam arasında reklam başlarken biterken aynı fragman, arka arkaya öpüşmeler ne kadar bayan oyuncu var kısacık fragmana hepsinin öpüşmesini sığdırmışlar. sanırsın ki gençlere yönelik yapılan bu dizi başka konu yok sanki seks dizisi!! nedir yani anlamıyorum gençlik bu mu?? sayenizde ahlaken çağa atladı bu gençlik zaten ama  bari diziyi izleme yenleri rahat bırakın!!!!

IceManF1
16-01-2010, 10:18   |  #2  
IceManF1 avatarı
Yıllanmış Üye
3,542 mesaj

Kavak Yelleri ilk başladığı zamanlar gerçekten çok güzeldi.
Ama Efe'nin diziden ayrılmasıya dizi bozuldu.
Kavak Yelleri, yine de iyi. Aşk-ı Memnu daha da öpüşmeli.Asıl sex dizini Aşk-ı Memnu.

theyyous
16-01-2010, 10:47   |  #3  
theyyous avatarı
Yıllanmış Üye
247 mesaj

Çocuklarım için seve seve diyorsan 1001 geceyi
Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan küçük kadınları
Çocuklarımın hepsi bir kişiye versin diyorsan yaprak dökümünü
Çocuklarım kankalarına versin diyorsan kavak yellerini
Bütün sülale birbirine versin diyorsan, aşk-ı memnuyu izle

Son Düzenleme: theyyous ~ 16 Ocak 2010 10:51
OnnuuR
16-01-2010, 12:05   |  #4  
OnnuuR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,675 mesaj
Alıntı: theyyous  
Bütün sülale birbirine versin diyorsan, aşk-ı memnuyu
Kahkaha

Qromodynmc
16-01-2010, 12:25   |  #5  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj
:D komik ve doğru bir yorum olmuş,şahsen bende kavak yellerininden iğreniyorum,milletin ahlakını bozmada üzerlerine yok.

07BENER07
16-01-2010, 14:10   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,699 mesaj

tv programları çığrından çıktı zaten üstteki arkadaşın mesajı herşeyi açıklıyor ben bunu bilir bunu söylerim çok güzel hareketler gibisi yok !

çok güzel hareketti diyenler ??  :)

Feel Good
16-01-2010, 14:17   |  #7  
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj

Hadi ben de Kavak Yelleri dizisini sevmiyorum diyelim. Öpüşüyorlar, bir çok seviyesizlik var vs. Sanki "Haneler" dizisi çok matah, çok seviyeli bir dizi.
Aslında hiç kimseyi suçlamıyorum. Böyle programların izlenme oranı tavan yaptıkça, yapımcılar da doğal olarak böyle senaryolar yazıyorlar. Yani böyle programları istediğimizi biz söylüyoruz aslında. Bilmem anlatabildim mi?

uGuR.uK
16-01-2010, 19:56   |  #8  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

şu öpüşme yiyişme olayı niye böyle lanse ediliyor anlamıyorum, tabiki olcak programlarda bunlar ama sanırsın herşeye aykırı bir davranış gibi her tarafta öyle yaptılar böyle çektiler diye haberi niye çıkıyor? hangi çağda nerde yaşıyorsunuz siz? sanırsın hiç ilişki yaşanmıyor memlekette bi bunlar tv'lerde yapıyorlar bu şeyleri...

OnnuuR
17-01-2010, 10:27   |  #9  
OnnuuR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,675 mesaj
Alıntı: uGuR.uK  
şu öpüşme yiyişme olayı niye böyle lanse ediliyor anlamıyorum, tabiki olcak programlarda bunlar ama sanırsın herşeye aykırı bir davranış gibi her tarafta öyle yaptılar böyle çektiler diye haberi niye çıkıyor? hangi çağda nerde yaşıyorsunuz siz? sanırsın hiç ilişki yaşanmıyor memlekette bi bunlar tv'lerde yapıyorlar bu şeyleri...
Böle şeyler 2 kişi arasına geçer, ama bunu düşünsene ailenle birlikte oturmuş izlion pat sevişme sahnesi çıkıyor karşına ınsan utanctan etrafına bakamaz(bana öyle oluyor)

Kapalı Hesap (135391)
17-01-2010, 11:32   |  #10  
Kapalı Hesap
2,758 mesaj
KahkahaAmma güldüm Kahkaha

Toxic
18-01-2010, 16:09   |  #11  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
muhahaKahkaha

Ahmet Ertuğrul
19-01-2010, 02:15   |  #12  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Kahkaha

Seviyesiz senaryolar iş yaptkça daha çok seviyesiz senaryo yazılıyor işte. Hiç kimse izlemese... ama halkımızın oturup belgesel izlemesi ya da televizyonu bırakıp kitap okuması, ailecek bir gün değerlendirmesi, sohbet vs (gerçi bu artık çağın getirdikleriyle beraber hiçbir yerde mümkün görünmüyor) yapmadığı için o da mümkün değil. 

Demek sorun tamamen izleyicide değil. Belli başlı kanallar doğru düzgün işler koysa seyircinin önüne eli mahkum izleyecek sonuçta.

Hiçbir Türk dizisini izlemiyorum. Yabancı diziler bile daha ahlaklı, daha düzgün konular etrafında dönüyor. Her yerde tecavüz, ölüm, ayrılık.. garip garip insanı strese sokan konular var, onları yerleştiriyorlar senaryolara.

Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 19 Ocak 2010 02:19
ECHELON_
19-01-2010, 05:07   |  #13  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj

şimdi tvde temel mantık şu efendi efendi giden bir dizi yahut programda öpüşmeler felan başladı ise birileri soyunmaya başladı ise dizide bilinki reyting düşmüş demektir iyide madem millet izlemiyor herkes bu çirkefliğe karşı yapımcılar niye reyting için bu yolu seçiyor cevap basit: bu tür olaylar olunca dizi yahut prog. daha fazla izleniyor ne yaman çelişki sokakta çevirip sorsan bu dizi hakkında ne düşünüyorsun diye "aman allah belasını versin reziller, çirkefler, bilmem neler, ahlaksızlar, millete kötü örnek oluyorlar..." ama akşam eve gidip yine açar izler niye çünkü bunun adı şark kurnazlığı rüşvetin mantığıda bu zaten

By_Kert
20-01-2010, 11:31   |  #14  
By_Kert avatarı
Yıllanmış Üye
728 mesaj

Sadece yazık diyorum herşeyin boşolduğu ve gittikçe kötüye giden dünya şartları yakında daha fecileride olacak göreceksiniz ve insanlar bunu doğal karşılayacak bunların ilk fitilini bunlar ateşliyor yavaştan başladılar ve dahada ileri gidecekler emin olun

cipenzo
20-01-2010, 11:48   |  #15  
Yıllanmış Üye
232 mesaj

ya hiç bi dizi sevmiyorum ilemiyorum sonunun 1324323454532 ay sonra görceğim dizileri izlemekten nefret ediyorum hepsini kınıyorum.) film izliyorum ve gayet utluyum 2 saatte bitiyo olay arkadaş:)

HActeX
20-01-2010, 11:53   |  #16  
Yıllanmış Üye
1,275 mesaj

Dizilerden nefret ediyorum bunun yerine önceki gibi Slikon vadisi ,piksel bilişim rüzgarı gibi pc ve donanımla ilgili tv dizileri olsa

cipenzo
20-01-2010, 12:03   |  #17  
Yıllanmış Üye
232 mesaj

aynen kardeşim katılıyorum sana bu neya bku çıktı valal