arkadaşlar aranızda kavak yelleri izleyeniniz varsa bilir son bölümde efe-aslı-deniz ve mine denize düştüler...
bu arada belki son bölümü izlemeyenler olabilir ben kısaca şöyle bir fragmanını koyim isterseniz önce izleyin sonra yeni sezonda neler olur-bu düşmeden sonra kim ölür kim kalır tartışalım:
kavak yelleri
ben bikaç forum sitesinden okuduğum yazılara göre efe ölcekmiş diğerleride ona üzülcekmiş peki sizce ne olur?
Denize mi düştüler, yazık olmuş, çok da orijinal olmuş denize düşmek ayrıca..
Bence hepsi gebersin.. Nesini tartışalım bunun alla alla Lost mu bu teori üretilsin, değmez yani..
Sallayın bu diziyi ilk başlarda çok iyiydi sonradan rezil ettiler resmen konuyu.
IsabelSallayın bu diziyi ilk başlarda çok iyiydi sonradan rezil ettiler resmen konuyu.
valla arkadaşlar hepiniz eleştiri yaptınız yha yokmu hiç şçyle öven birileri valla açmakla hata etmişim bu konuyu kusura bakmayın özür
Dizinin övülecek yanı kalsa övücezde ahı gitmiş vahı kalmış.
bu dizinin ilk sezonunu izledim, gerçekten güzeldi. daha doğrusu asıl senaristi olan Yiğit Güralp varken izledim, sonra onun yerini asla dolduramadılar. senaryo soğuklaştı, o eski sıcak duygular kalmadı bide çok gerekliymiş-iyi bi haltmış gibi kalkıp istanbula geldiler. halbuki biz o urlayı sevmiştik en başta... şimdi diğer dandik yapımlardan hiçbi farkı yok, aynı klişeler hep; ortada bi şirket, şaşalı evlerde-işlerde yaşamlar, gereksiz olaylar saçma hareketler... saysam sayfa sayfa gerzeklik çıkar daha...
Lost nere Kavak Yelleri nere...Keske bitseydi.
girayhan80Lost nere Kavak Yelleri nere...Keske bitseydi.gıcık oluyorum o diziye iyice suyunu çıkardılar artık
valla ben kavak yellerini çok seviyorum inşallah hiç biri gitmez.ben de efenin gideceğini ben de duydum belki yeni sezonda fazla izlenmiyebilir.
bende herkes gibi diziyi beğenmeyenlerdenim...çok fazla takip etmiyordum ama konuyu az çok biliyorum açıkçası dizide kimin eli kimin cebinde belli değildi...bir arkadaş grubu içinde sürekli bir değişim söz konusu kızlardan biri çoçuklardan biriyle çıkarken gönlü ötekine kayıyor terk edilen çocuk kankasının kız arkadaşıyla flört ediyor...öteki birini severken başka bir herifle ewleniyor bu ne yawww...
bütün mahalle tren yapmış... "Cem Yılmaz'dan alıntı"
elaziglibu dizinin ilk sezonunu izledim, gerçekten güzeldi. daha doğrusu asıl senaristi olan Yiğit Güralp varken izledim, sonra onun yerini asla dolduramadılar. senaryo soğuklaştı, o eski sıcak duygular kalmadı bide çok gerekliymiş-iyi bi haltmış gibi kalkıp istanbula geldiler. halbuki biz o urlayı sevmiştik en başta... şimdi diğer dandik yapımlardan hiçbi farkı yok, aynı klişeler hep; ortada bi şirket, şaşalı evlerde-işlerde yaşamlar, gereksiz olaylar saçma hareketler... saysam sayfa sayfa gerzeklik çıkar daha...öncelikle dediğine bende katılmadan geçemicem gerçektende biaralar olayların birbirine girip kabak tadı verdiği doğru..ama...gunbatımıvalla ben kavak yellerini çok seviyorum inşallah hiç biri gitmez.ben de efenin gideceğini ben de duydum belki yeni sezonda fazla izlenmiyebilir.senn dediğinde doğru gerçektende yeni sezonda çok fazla bi izleyici kitlesi bekleyemezler ayrıca başka bir arkadaşında dediği gibi yeni sezonun yarısında biter bu dizi...ama bitmesinin nedeni dizinin geçmişine dayalı olduğu için çok bocaladılar fakat tamda eşler birbirni bulduğunda sezon finali verdiler...
bence hepsi mineden aids kapcak :D sonra hepsi ölcek
canerece3bence hepsi mineden aids kapcak :D sonra hepsi öon biçim yorum öylekendi çapınızda şaka yaptığınızı felanmı sanıyorsunuz.....
ferit1234on biçim yorum öylekendi çapınızda şaka yaptığınızı felanmı sanıyorsunuz.....arkadaş haklı. dizide paso öpüşüyorlar. son zamanlarda iyice azdılar evlenmeden ilişkiye giriyorlar. ahlak bozan bir dizi. cu_gs7 nin dediği gibi bencede HEPSİ GEBERSİN
oLc001ReiSBen İzlemiyorum Ama İzlemeyenlerde Mesaj Atmış.haklısın ama bende uyuz oluyorum bu diziye.kardesim kavakyelleri forumlarından ayrılmıyor nete girince.Diyorum hayranlık bişey kazandırmaz işe yarar bişeyler yap.bilgisayar okuyor lisede ama anlamıyor pcden.gir chip forumlarınada bikaç birsey öğren dergileri oku diyorum ıı ıııhh ne var ne yok kavak yelleri.Zevkler ve Renkler Tartışılmaz, İzleyenlere Mani Olmayalım.
Fragmanını Görmüştüm, Denize Batıyordu ? Polislerden Kaçarken. Heyecanlı Bitti.
arada dalgamıda gecerim gavaaakk diye seslenirim
ucetinelhaklısın ama bende uyuz oluyorum bu diziye.kardesim kavakyelleri forumlarından ayrılmıyor nete girince.Diyorum hayranlık bişey kazandırmaz işe yarar bişeyler yap.bilgisayar okuyor lisede ama anlamıyor pcden.gir chip forumlarınada bikaç birsey öğren dergileri oku diyorum ıı ıııhh ne var ne yok kavak yelleri.Evet Arasıra Buraya Girsin Ama Tembihlearada dalgamıda gecerim gavaaakk diye seslenirim
valla diziyi sevmeyenler olduğunu biliyordum fakat bukadarını beklemiyordum...
açtığıma pişman oldum konuyu herkezin fikri kendine ben hala seviyorum bu diziyi(böyle düşünüyorum).bu kadar eleştiri yeter diye düşünüyorum artık birazda iyi yorum alsak hiçde fena olmaz bence....ha eğer hiç bu diziyi seven yoksada kaldırsınlar bu konuyu...