Kaybettiğiniz ürün anahtarları geri geliyor!

CHIP Online
20-01-2014, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Satın aldığınız bir yazılımın ürün anahtarını kaybettiyseniz, bu araçla onu geri getirmeniz mümkün!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kay ... -geliyor_44453.html

Resimlerle: Favori araçlarınızdaki 21 gizli özellik!

Windows PC'nize yüklediğiniz yazılımların ürün anahtarını kaybettiğiniz hiç oldu mu? Çeşitli güncellemeler ve hatta kulanım sırasında bazı özellikleri aktifleştirmek için de yazılımların ürün anahtarını sorma alışkanlığı olabiliyor. Ya da Windows'u baştan kurdunuz ve daha nce satın aldığınız yazılımı tekrar kurmak için ürün anahtarına yine ihtiyacınız var ama hatırlamıyorsunuz. Böyle durumlarda kaybedilen ürün anahtarı çok baş ağrıtabiliyor. 


Neyse ki bir yazılım, kaybedilen ürün anahtarlarını geri getiriyor. Bunun için Magical Jelly Bean Keyfinder yazılımını sisteminize kurmanız yeterli. Yazılım, Kayıt Defteri içerisinden, istediğiniz yazılımın sisteminizde kayıtlı olan ürün anahtarını çıkarıp size bildiriyor. Böylece yazılımlarınızı sağlıklı şekilde kullanmaya devam edebiliyorsunuz.


Elbette şunu da hatırlatmakta fayda var. Bu bir "keygen" değil. Yani, sadece bilgisayarınızda kayıtlı olan, satın almış olduğunuz yasal programların ürün anahtarlarını yine bilgisayarınızdaki kayıt dosyasından çıkarıp size veriyor. 


Yazılımın bedava sürümü yaklaşık 300 farklı yazılımı destekliyor. 25 doları gözden çıkartarak, bu sayıyı 4.500'e kadar çıkartmak da mümkün...


Tüm Konu: Kaybettiğiniz ürün anahtarları geri geliyor!

Resimlerle: Favori araçlarınızdaki 21 gizli özellik!

Kaynak: www.chip.com.tr