Arkadaslar makınamı 3 ay once yıldırım dusmesı sonucu fab gönderdım parcaları değişti makınem sıfır oldu bi sorun var arkasında yapısık olan serı numarası ve kolı dne de origin. xp cd si cıkmadı makınem de xp kurulu ama guncellemelere kapalı.Ürün anahtarını nereden bulacagımı bilenler lütfen yardım etsın.....
Kayıp Ürün Anahtarı
Müşteri Temsilcileri bile konustum adam akıllı yardımcı olmadılar smdı makınayı çöpemı atayım arkadslar?
Microsoft Türkiye'yi arayarak bu soruna çozum bulabılırsın.
Ayrıyeten satın aldıgın fırmayı belırtırsen konu hakkında sorusturma acabılıyorlar..
Destek Hattı Tel: 0 (212) 444 MSTR {4446787}
Destek Hattı Faks: 0 (212) 33 66 998
Hafta içi hergün 08:00-24:00, Cumartesi 10:00-18:00
Satın aldığım firma bile bana camur atmaya calıstı.oraya gıdıp nasıl bir kere daha aynısı sölyebilirmki.Verdiğiniz numara için çok teşekkür ederim inş. alablirmz.Eğer ki bilen veya bi fikri olan arkadaslar varsa terdüt etmeden cvp versınler :S
Arkadaslar Bu kOnu uzerınde bana yardımcı olarak Lutfen msj atıp benı aydınlatmamı ve makınamın heba olmasını önlemler söleyebılırlermı?(Önceden yardımcı olan arkadaşlara Çok tesekkur ederım ve yazacaklara)
arkadaşım git şikayet et bu birinci eğer kaçak kurup rjinal anahtar istesen tamamda bildiğime göre orjinal cdlere başka key girilmiyo o yüzden gidip istemen alzım veya şikayet etmen
ARKADAŞIM EN KISA YOLU ÜRÜN ANAHATRINI BULMANIN ÇUNU GOOGLEYE YAZ KESİN BULANCAKSIN
Magical jelly Bean Keyfinder bu program orjinal ürün anahatarını hemen buluyor önce internetten indir ornra dosyayı çalıştır ürün anahtarı karşında
serkan aslan arkadaş doğru söylüyor. Magical jelly Bean bu programla keyi bulabilirsin ,ama sen yinede microsoft türkiye ile bir görüş ona göre hareket edersin.İnternetten bir sürü key bulabilirsin ama korsan olur.