kayıt defterine ulaşamıyorum hata veriyor.şu şekilde :kayıt defteri düzenleme yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış.ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
kayıt defteri açılmıyor
http://www.dougknox.com/security/scripts/regtools.vbs
Bu dosyayı çalıştırıp sistemi yeniden başlatın. Sorun devam ederse güvenli modda admin olarak oturum açıp çalıştırın
çalıştıra gepedit.msc yaz ordan yönetim şablonlarına gir ordanda sistemde kayıt defteri düzenleme aracı var ona çift tıkla devre dışı bırak
mutlak olur
Arkadaşım.
Başlat/çalıştır/regedt32.exe/enter açılacaktır.
açılmıyor ise
c:/windows/ "regedit" sağ tıkla ve farklı çalıştır seçeneğini seç admin seçeneği ile varsa şifreni girerek çalıştırabilirsin.Bu işlemden sonra bilgisayarını yeniden başlatıp güvenli kipe admin olarak girdikten sonra normal kullanıcı hesabını bilgisayar yöneticisi olarak değiştirebilirsin...
yazdığınız yolları denedim ama olmadı tek geçer yolu format
Çalıştır boşluğuna şu değeri gir ve Tamam
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
spyware den nasıl kurtulabilirim her yolu denedim olmadı cvp yazarsanız sevinirim
Arkadaşım.regedt32.exe açıldıktan sonra ne yapcaz kardeş yetersiz disk alanı hatatası için??
Başlat/çalıştır/regedt32.exe/enter açılacaktır.
açılmıyor ise
c:/windows/ "regedit" sağ tıkla ve farklı çalıştır seçeneğini seç admin seçeneği ile varsa şifreni girerek çalıştırabilirsin.Bu işlemden sonra bilgisayarını yeniden başlatıp güvenli kipe admin olarak girdikten sonra normal kullanıcı hesabını bilgisayar yöneticisi olarak değiştirebilirsin...Son Düzenleme: DERDEST27 ~ 27 Aralık 2010 23:40