kayıt defteri düzenleyicisi açılmıyor

selokk
07-04-2009, 14:14   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
66 mesaj

başlat çalıştır kısmına "regedit" yazıorum fakat hata mesajı verior . "kayıt defteri düzenleme . yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış" die mesaj verior sebebi ne olabilir

başka bi bilgisayarla ag baglantım vardı baglantı bozuldu ondan olabilirmi?

Banned
07-04-2009, 14:50   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

onla alakası yok sorun bir virüs ya da sistemde oluşan bir hatadan kaynaklanıyor.ilk iş iyi bir tarama yapıp ardından bu yolu izle.

başlat<çalıştır<gpedit.msc<tamam< grup ilkesi<Kullanıcı yapılandırması<yönetim şablonları<sistem<kayıt defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle"seçeneği üzerine iki kere tıklayıp "yapılandırılmadı" seçeneğini etkinleştirip uygula<tamam deyip çıkabilirsin.

Son Düzenleme: Kylie ~ 07 Nisan 2009 15:55
selokk
07-04-2009, 14:55   |  #3  
OP Üye
66 mesaj

saol kardeş bi deniyecem

selokk
07-04-2009, 15:17   |  #4  
OP Üye
66 mesaj

saol kardeş allah razı olsun oldu

mcchucky
21-04-2009, 15:32   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

ewet hocam öncelikle çözüm önerisi için çok teşeşkkür ederim ama bu yöntem bende peq işe yaramadı benim makinamda xp medai center 2005 yüklü konumda bende o komut altında açılınca ing. çıkıyo sorun yok ama dediginiz işlemi gerçekleştirdigimde çözüm önerisi hala düzelmiş olmuyo aynı uyarıyıı ben "ctrl+alt+del" komutunda da alıyodum bu dediginiz yöntemden ben görev yöneticisini çalıştırdım ama ekranı kapatıp terardan açkam istedigim zaman çalışmadı arkadaşın aldıgı uyarıyı aldım bu konuda microsft sitesine baktıgımda bu konuda fazla bi işlem olmadıgını ve makinanın formatlanması gerektigi yazıyo ben format işlemini de yaptım ondan sonra baktıgımda açıldı ama sorun orda degil makinayı kaatıp açtıgımda gene aynı sorun oluyo anti visür kurayım yada kurmayım fark yok sorun devam ediyo bu arda makinanım c: ve d: sürücülerini aynı anda formatlamama rahmen aynı problem devam etmekte bu konuda yardımcı olursanız sevinir.

istanbullu emre
03-05-2009, 14:16   |  #6  
Taze Üye
14 mesaj

bende daha değişik bir uyarı vardı regedit geçerli bir win32 uygulaması değildir.yazıyordu ben vista mizer kullanıyordum.bu sabah bilgisayar windows servis park 3 güncelleştirmesi yükledi.ve yeniden başlattı bilgisayar çalışmaya başladığında normal xp görünümü çıktı. yeniden başlat-çalıştır-regedit yazdığımda kayıt defteri düzenleyicisi ve grup ilkesi açılmaya başladı.sende vista görünümlü xp kullanıyorsan kardır programı öyle bir dene....