salvadore sormuş:
Merhabalar,
Geçen günlerde bilgisayarıma selam veren ve bir türlü kurtulamadığım bir virüs sorunum var. Bilirsiniz ki brontok gibi virüsler kayıt defteri ve görev yöneticisini kapatmakta. Fakat bu farklı. regeditte veya ctrl+alt+del kombinasyonunda aldığım Hata: "Kayıt defteri(ya da görev yöneticisi) yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmış." Gpedit den girip hallederim bu işi dediğim zaman ise çalıştıra gpedit.msc yazıyorum "MSIMG32.DL bulunamadığından .." hatası alıyorum. İşin garibi MSIMG32.DL diyor. Sonu tek L ile. DLL dosyası değil yani, dl dosyası... Bu virüs her nasılsa harddiske yayılmış durumda. Format atıyorum, D diskinde depoladığım setuplardan herhangi birinde ya da herhangi bir dosyada olabilmekte ve karsıma cıkmakta. Arkadaslar son 3 gündür 8 kez format attım. Diskimdeki setuplarım da değerli...Silemeyeceklerim de var. Bu illet hakkında bilgisi olan, ismini yahut nasıl temizleneceğini söyleyebilecek uzmanımız varsa bekliyorum.
TEŞEKKÜR EDERİM.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
amd athlon 1.9
nvidia ge force 8200m g Display
2 gb Ram
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 (.NET CLR 3.5.30729)