arkadaslar register i yani kayıt defteriniz yedeklemek bizim ne işimize yarar.
kayıt defteri
bazı yazılımlar için girdiğin lisans anahtarları seninde bildiğin gibi kayıt defterine yazılır olası bir format sonrası lisans problemi yaşadığın programları aldığın yedek ile çalıştırabilirsin...
yada windows üzerinde yaptığın herhangi bir ince ayar varsa bir kaç tıklama ile tekrar uğraşmadan yükleyebilirsin...(bu yazdığım pro. kullanıcılar için geçerlidir.)
kimse kayıt defterini fazla kurcalamasın :D...
viking20başına bir iş geldiğinde (o aldığımız yedeği) gerisin geri yüklemek için.Tavsiyem sürekli yedek alın.işte profesyonel bir cewap alınan yedekle yapılacak en iyi iş gerisin geri - geri yüklemek :D
foilmanarkadaslar register i yani kayıt defteriniz yedeklemek bizim ne işimize yarar.Sorma gitsin her işimize yarar.
kayıt defteri yedekmlemktenziyade ntbackup kullanarak ASR yedeği almak çok daha sağlıklıdır. bu şekilde hem sistem dosyaları hemde kayıt defteri yedeklenmektedir. kayıt defterinin yedeğini almak çok daha kolaydır tabi başlat>çalıştır>regedit yazdıktan sonra dosya menüsünden ver diyerek kayıt defterinin bir yedeğini alabilirsin
viking20başına bir iş geldiğinde (o aldığımız yedeği) gerisin geri yüklemek için.Tavsiyem sürekli yedek alın.
yaw ben 2-3 gun once bazı sitelerde gezelerkene xp performans arttırmak için öneriler vardı kayıt defteriyle oynamayla ilgili.neyse yapayım dedim bikaç şeyi yaptım kayıt defterinden ayar degiştirdim neyse bi reset attım pc acılmadı tam hatırlamıyorum ama kullanıcı yetkisi yok falan dedi.neyse format attım bilgisayara.1. gun bi sorun yok programları falan kurdum.ertesi gun actım pc yi.winampi acıyorum siyah bi ekran cıkıyor ve program bellege sıgmayacak kadar büyük yazıyor.msn i acıyorum oyle yazıyor hiçbi programı kullanamadım.kullanamadıgım programları kaldıramadın program ekle/kaldır dan.yeni program da kuramadım. hep siyah ekran cıktı.tekrar format attım şimdi kurdum programları falan xp cdsini cıkarıp reset attım acılmadı pc. xp cdsini taktım acıldı.tekrar reset attım 20 dakka bekledım acılmadı.xp cdsini taktım 2 dk da acıldı.bazı programların setupları vardı her formatta tekrar tekrar indirmiyim diye.şimdi hiçbiri çalışmıyor. virüs taraması yaptım 900 virüs avladım.neyse uzun oldu bu sorunları nasıl çözeriz.kayıt defteriyle oynadıgım içinmi böyle oluyor.bide program bellege sıgmayacak kadar buyuk dıyor falan işte bide xp cdsi olmadan acılmıyor bilgisayar şimdiden tşk ederim