HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Xanthic
bunu silemiyorum bi türlü ne önerirsiniz.Regseeker programını falan denedim oladı yada programsız bi yolu varmıdır nedir nasıldır.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Xanthic
bunu silemiyorum bi türlü ne önerirsiniz.Regseeker programını falan denedim oladı yada programsız bi yolu varmıdır nedir nasıldır.
program filesten falan bul.
Registry mechanic programını dene bu arada ben çıkıyorum :D BUGÜNlük uykum geldi :D
Anahtarın üzerine sağ tıklayıp ver seçeneğini seçerek anahtar verisini masaüstüne kaydedin, uploadlayıp linki konuya ekleyin bir bakalım içeriği neymiş, bağlantısı neymiş ona göre size yol gösterelim. Mutlaka bir şekilde korunuyordur o nedenle silinmiyordur. Eklerseniz kaynağını ve sahip yazılımını bulabiliriz.
sana Advanced WindowsCare Personal 2.81 öneririm programı kur ve bilgisayarındaki gereksiz dosyalardan kurtul ama önce kullandığın antivirüs programıyla güvenli modda bir tarat(bilgisayar başlarken F8 tuşuna bas) linki yanda www.gezginler.net/modules/mydown ... e-personal&lid=3286 - 30k
içerik bu şekilde
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Xanthic\{EAC0842F-9764-03DD-A0B6-5FFFB48AD6EB}
ayrıca o programıda kullanıyorum ama fayda etmiyo.bu aralar bilgisayara bişeyler oldu zaten.geç açılıyo ayarlar bozuluyo falan filan taratıyorumda bişey yok register ayarları bozuldu galiba temizleme programları yüzünden
hsnhsyn06imzanın devamı varsa banaHALİMİZ......
Nedir Allahım, nedir, bu diyarın şu hali?
Bezginlikten ruhunu kaybetmiş bir ahali;
Ve bir mecnun idare tamda hastanelik…
Öyle davranışlar ki, destanlık, efsanelik…Ne bilgi , ne düşünce, ne gelenek, ne nizam;
Anladıkları tek şey zam ve zam üstüne zam.Binada mukavemet hesabı var, bilmezler;
Önün uçurum dersin, eğil bak; eğilmezler.Resmî geliri dörtse, gideri kırk, aile…
Ahlâki-iktisadî, bu ne biçim hâile?İş mi; kullanılamaz insan gücünü ihraç!
Millî aczi satarak elde edilen haraç..Bu iş, gâvurdan, milli acze kira istemek;
Ben bir beygir gücüyüm, onu sen kullan demek!...Üstelik, gelen para küflendikçe kasada;
Bataklıkla kuraklık, yan yana piyasada.Habire enflâsyonla sağlanan ödemeler;
Ve üstelik bu vatan kalkınıyor demeler…Bir deli ki, avlanır, güya çıkarken ava;
Ağız yolunu bilmez, kaşık çalar pilâva.Hepsinden baskını şu; Particilik gayreti!
Kahramanları sahte, dünyaları iğreti.Alternatif, paralel, boş kelimelerden sis;
Hepsinde "ben" dâvası; aşk ölü, vicdan hasis.Mehmetciğin sırtından birbirini gammazlar;
Kıbrıs'ta köprü kurar, hükümet kuramazlar!Kurt , kuzu ve ot nasıl geçirilir karşıya?
Oy boncuğu sürmenin tam zamanı, çarşıya!Bütün hesapları bu, bütün kaygıları bu!...
Ve rejim ellerinde el sürülmez tabu.Örterler de toprak saçıp, köpek, kazuratını,
Gezdirir mini etek köpeklik berâtını.İslâma serbest olan, camilerde mahpusluk;
İman, fikir, ruh, lisan, suyu kesilmiş musluk.Kalpleri dinler sağır, klavuzluk eder kör;
Dindara çağ dışı der, çağı bilmez profesör …Ruhsal, parasal, soyut, boyut, yaşam, eğilim…
Ya bunlar Türkçe değil, yahut ben Türk değilim!Oysa halis Türk benim, bunlar işgalcilerim;
Allah Türke acısın, yalnız bunu dilerim.N.F.Kısakürek