kazaa ve ek programlarının (k-dat, k-sig v.b) nasıl çalıştığını, nasıl kullanıldıgını ve neler için kullanıldığını söylermisiniz. Bide kazaa da en hızlı download için ne yüklenmeli ve ve ne yapılmalı. Bunlar için ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var
kazaa nasıl kullanılır
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bir arama motoru gibi düşün sen ismini yazıyorsun istediğin şeyin oda kazaa programı kullananları buluyor ve o istediğin varsa çekiyor ondan tabi kaç kişiye bağlandığı kimbilir ben kullanma derim çünkü çok pis sömürüyor bantı.Flash Get favorim bul sen linki bas rahatına bak sonraaa...
bilader bir de bu tür programların güvenirliliğinden bahsediversen
nasıl olur acep?
Haydi kolay gelsin...
Kazaa makineyi mahvediyor bu doğru, kazaa yerine Emule türü programlar kullanın ya da bilader'in dediği gibi flashget de olabilir. Güvenlik olayına gelince butür programlardan gelen dosyaların hiçbiri güvenli değildir, dikkatli olmakta fayda var.
kazaa artık iyi değil ares'e geç
Bence getright... Her birimiz ayrı bişi söyledik adam hangimizi dinlesin...
Erogol naptı acaba hala cevap yok.. Belki kazaa ile kaza ya kurban gitmiştir....
Bir aymı? aga herkesi beklersek bir ay nolur bizim halimiz...
Selim hızına yetişemiyorum...
Fresh download ı kullanıyorum tavsiye ediyorum... kaza kullandım bi hafta kadar sonucu:FORMATT..
ben linkini bildiklerimi flashget'le indiriyorum. bununla beraber lazım olan birşey olursa ares'te arıyorum.bulursam ares fena değil indiriyorum.ama ares'te yoksa e-mule'nin maşaallahı var her birşey çıkıyor. ama iş indirmeye gelince artık şansın yaver giderse. e-mule'de çok şey var ama bazen hiç indiremiyorsun ve ya indirene kadar canın çıkıyor. ama mecbur kalınca kullanıyor insan...