Kedilerin Tuhaf Halleri

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
_Neo_
19-07-2009, 00:40   |  #1  
_Neo_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
806 mesaj
cha ki fe kakacha ki fe kaka
ce chat est bien eduque et va au toilettes
Kahkaha

Trop Marrant!!!Trop Marrant!!!
Trop Marrant
le chat tecktonikle chat tecktonik
Barbouille c'est longtemps entrainé devant la télé pour ce clip tecktonik
chat qui priechat qui prie
chat prière
Chat contre ImprimanteChat contre Imprimante
Un chat stupide en veut apparement beaucoup à une innocente imprimante
HugOBoss___
19-07-2009, 01:15   |  #2  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
2,011 mesaj

kedi dedin de aklıma geldi.. bunlar 4 günlük... çok şirin hayvan şu kediler :)

MBTGROUP
19-07-2009, 09:44   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj

Lanet olsun yavru kedileri görünce aklıma geldi yine sabaha kadar perişan oldum zaten,unutmak için foruma girdim burada da karşılaştım.
Dün akşam 10  dan sonra bir yere gidiyorduk arabayı ben kullanmıyordum,yavaş gidiyorduk yerleşim içindeydik,önümüze yavru kedi çıktı karşıya geçiyordu .Ben birşey demedim içimden geçer dedim,arabayı kullananda sürmeye devam etti geçer diye düşünmüş oda,kahretsinki geçemedi yavru ezildi çok kötüyüm yine yaşadım.Arabada büyük chrysler arkası uzun biraz yüksek.Hiç de başımdan böyle şey geçmemişti keşke dur deseydim diye yandım,arabanın önüne çıkan hayvanlar koşar geçer halbuki yavaşta gidiyorduk geçti derken geçmemiş kahroldum ya perişanım yine, ben gideyim forumdan bugün iyi değilim.

ParanoiD
19-07-2009, 10:36   |  #4  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj

Kediler çok komik hayvanlar :D ne yapcakları belli olmuyor.Benim arkadaşımın evinde İran kedisi vardı.Normal kediden tabi daha büyük tüyleri falan çok cins hayvan.Ama sevmek isterken saldırmıştı bana evde kovalamaca oynamıştık.Dişleride çok sivri oluyor.