Kehanet(2009) - Knowing

Ahmet Ertuğrul
13-04-2009, 23:06   |  #1  
Ahmet Ertuğrul avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,651 mesaj

İzleyen varsa yorumlarını bekliyorum. Gerilim ve felsefenin iyi harmanlandığı güzel bir film. İzlemeyenlere de öneririm.

Yönetmen: Alex Proyas
Başroller: Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne

uGuR.uK
14-04-2009, 00:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

konusu güzel baya, dvdrip'i gelsin izlerim ben onu;)

Ahmet Ertuğrul
15-04-2009, 00:36   |  #3  
Ahmet Ertuğrul avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

evet izledim, beğendim, hayalet sürücüyü de sevmiştim.

jupiter65
15-04-2009, 09:43   |  #4  
jupiter65 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
1,170 mesaj

Yeni indirdim, yakında izlerim. Nicolas Cage den kötü bir yapım gelmez.

Ahmet Ertuğrul
15-04-2009, 12:53   |  #5  
Ahmet Ertuğrul avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Savaş Tanrısı ve Melekler Şehri de çok güzeldi.

Ahmet Ertuğrul
15-04-2009, 20:34   |  #6  
Ahmet Ertuğrul avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Wicker Man'in konusu neydi? Onu izlemedim ben.

uGuR.uK
15-04-2009, 23:36   |  #7  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

kardeşim bugün arkadaşlarıyla gitmiş, abi süper indir sen onu diyoGülümseme. duyurulur;)

ECHELON_
15-04-2009, 23:43   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
JADEX
Ben onuda hiç beğenmemiştim ama zevkler ve renkler tartışılmaz.

Nicolas Cage'in yüz yüze,büyük hazine ve adı şimdi aklıma gelmeyen bir iki filmi dışında diğer filmlerini sevmem zaten.

hocam hayalet sürücü özel bir filmdir herkesin sevmemesi normal motorculara hitap ediyor du o film ruhu vardı

ECHELON_
15-04-2009, 23:45   |  #9  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
elazigli
kardeşim bugün arkadaşlarıyla gitmiş, abi süper indir sen onu diyoGülümseme. duyurulur;)
hocam vizyondaki filmi nerden nasıl indiriyorsunuz yazında bizde indirilim

Ahmet Ertuğrul
16-04-2009, 00:33   |  #10  
Ahmet Ertuğrul avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Wicker Man'in konusu da fragmanı da bir garip. Nasıl yani?

Bu arada ben çok nadir bir filmi beğenmem. Onu da söyleyeyim. En son beğenmediğim film diye düşündüğümde aklıma çok fazla gelmiyor. "Panik Odası" aklıma geldi şimdi. Çok kötü bir film.

Ama bu "Kehanet" gerçekten güzel.

uGuR.uK
16-04-2009, 08:36   |  #11  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
SCARFACE_
hocam vizyondaki filmi nerden nasıl indiriyorsunuz yazında bizde
aynen JADEX'in dediği gibi, film-oyun vs. en erken torrent ağlarına düşer zaten.

ECHELON_
16-04-2009, 14:57   |  #12  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
elazigli
aynen JADEX'in dediği gibi, film-oyun vs. en erken torrent ağlarına düşer zaten.
ben biraz yabancıyım bu torrent denen sisteme bunun mantığı sanırım net üzerinde serbestçe gezen yazılım ya da filmleri değil direkt karşıdan yani direkt nete bağlı bir pc den onun diskinden indiriyoruz galiba temel mantığı bu mu yanılıyor muyum bu sayede legal oluyor olay fakat burda bir güvenlik sorunu var (tabi durum ve sistem benim anladığım gibi ise)
bu sorun güvenlik sorunu karşıdaki pcnin temiz olduğuna solucan felan atmıycana nerden emin olacağız.

Selçuk İslamoğlu
16-04-2009, 15:12   |  #13  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
SCARFACE_
ben biraz yabancıyım bu torrent denen sisteme bunun mantığı sanırım net üzerinde serbestçe gezen yazılım ya da filmleri değil direkt karşıdan yani direkt nete bağlı bir pc den onun diskinden indiriyoruz galiba temel mantığı bu mu yanılıyor muyum bu sayede legal oluyor olay fakat burda bir güvenlik sorunu var (tabi durum ve sistem benim anladığım gibi ise)
bu sorun güvenlik sorunu karşıdaki pcnin temiz olduğuna solucan felan atmıycana nerden emin olacağız.
Hiç bir şey, öyle legal olmuyor arkadaşım.

ECHELON_
16-04-2009, 15:18   |  #14  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
Selçuk İslamoğlu
Hiç bir şey, öyle legal olmuyor arkadaşım.
dvalar nasıl kazanıloyor o zaman
ben yanlış mı öğrenmişim bu torrentin işleyiş sistemini varsa yanlış anladığım yer düzeltirsen sevinirim arkadaşım

Selçuk İslamoğlu
16-04-2009, 15:45   |  #15  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
SCARFACE_
dvalar nasıl kazanıloyor o zaman
ben yanlış mı öğrenmişim bu torrentin işleyiş sistemini varsa yanlış anladığım yer düzeltirsen sevinirim arkadaşı
Davalar, TorrentSitelerinin o dosyaları "host" etmediğinden dolayı kazanılıyor. Paylaşan da, alan da illegal iş yapıyor. Sadece "aracı"lar bu davayı kazanabiliyor. Ayrıca aracının bu işe bulaşmaması paylaşılmış şeyi "legal" yapmıyor.

Bunu şöyle düşünebilirsin basitçe:

Uyuşturucu satıcısı ile alıcısı, görüşmelerini cep telefonu ile yapıyor. Turkcell bu görüşmeyi sağladığı için suçsuz kabul edilir. Ama bu ne o görüşmenin içeriğini, ne uyuşturucuyu, ne de alanı da satanı da yasal hale dönüştürmez.

Ayrıca, sana verdiğim Uyarı'nın nedenini unutmadın sanırım. Her konuyu dönüp dolaşıp hack, crack, warez, illegal paylaşım gibi konulara getirme. Soracakların varsa, ayrı konu içerisinde sor.

uGuR.uK
16-04-2009, 16:15   |  #16  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

Selçuk beyin dediği gibi bu işin legal yanı yok, ne yapıyosan kendi kendine yap bitsin gitsin. başka bişey merak ediyorsan google'a yaz, tonla bilgi-sayfa var artık nette...

ECHELON_
17-04-2009, 16:21   |  #17  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
Selçuk İslamoğlu
Davalar, TorrentSitelerinin o dosyaları "host" etmediğinden dolayı kazanılıyor. Paylaşan da, alan da illegal iş yapıyor. Sadece "aracı"lar bu davayı kazanabiliyor. Ayrıca aracının bu işe bulaşmaması paylaşılmış şeyi "legal" yapmıyor.

Bunu şöyle düşünebilirsin basitçe:

Uyuşturucu satıcısı ile alıcısı, görüşmelerini cep telefonu ile yapıyor. Turkcell bu görüşmeyi sağladığı için suçsuz kabul edilir. Ama bu ne o görüşmenin içeriğini, ne uyuşturucuyu, ne de alanı da satanı da yasal hale dönüştürmez.

Ayrıca, sana verdiğim Uyarı'nın nedenini unutmadın sanırım. Her konuyu dönüp dolaşıp hack, crack, warez, illegal paylaşım gibi konulara getirme. Soracakların varsa, ayrı konu içerisinde sor.

ben hiç bir şeyi unutmam, sadece torrent ilegal olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum. konuyada bu bağlamada bu yönde artık yorum yapmıycam.