Kehanet Online Türkçe Yeni Oyun

bfplayer
14-12-2011, 11:48   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Arkadaşlar selam merhaba. Bu oyun Wolfteam'dan bildiğimiz Joygame tarafından geçtiğimiz günlrde çıktı. Adı ise Kehanet online, bilmem duydunuz mu.? Oyun seslendirmesinden içerik bakımına kadar türkçe hazırlanmış ve mmorpg türünde hazırlanmış. PvP ile ilgilenenlerin beğeneceğini söyleyebilirim. Sıkmayan savaş etkinlikleri oluyor, bununla beraber yeni olmasına karşı düzenlenen oyun içi etkinliklerde dahil. Pvp'yi bir kenera bırakalım eşyalarınızı satmak için saatlerde oyunda kalıp hiç birşey yapmadan kalmanıza gerek kalmayacağınız müzayede sistemi var mesela. bunun dışında oyunda meslek sahibi olabiliyorsunuz. mesleklerinizle para kazanabiliyorsunuz. Aynı zamanda lonca sisteminde de şu güzellik var; loncaların karargahları ve kazançları olabiliyor. ayrıca loncalar da seviye atlayabiliyorlar. Bunun gibi bir çok güzellik var oyunda. Ben oynuyorum hayran kaldım arkadaşlar, oyundaki nickim z3p3tt0 bir gün karşılaşırsak hani bilin.

oynamak isteyenlere adres: Kehanet - http://www.joygame.com/kehanet/
bir sonraki konuda görüşürüz arkadaşlar

deschain
15-12-2011, 22:28   |  #2  
Taze Üye
10 mesaj

cidden çok iyi oyun daha öncede demiştim kesin tavsiye ederim. aaa bak bide yeni başlayan varsa yetenek gelişimin arttıran itemlere indirim gelmiş.

başka şeylerde var linkten bi bakın Joygame Forum - [D] Yama Notları - 14.12.2011

samuelbosh
06-01-2012, 18:40   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

Yahu bari doğru dürüst bir rehber linki fln verin. MMORPG  dünyasında iyi bir oyun bu ama harcanıyor. Kimse bilmiyorz Kimse de kimseye "dur bu kadar bilgi var aktarayım, Bre more" diyip bir oyunla alakalı esaslı bilgi vermiyor. Hadi kendi vermedi, bir link atar bir kaynak gösterir yahu. Joygame kardeşim Joygame diyin. Gidip herkes baksın.
Oyunun Sitesinde  da zaten rehberler var. birde facebook forum takibi yapılırsa olay bitmiştir. En zevkli oyunlardan biri ama keşfettirmiyorlar arkadaş. :) Sırf bu sebepten millet Metin2 , knight online tutturmuş kapalı kutu tribi takılıyorlar :( ufkunuzu genişletin :(

deschain
15-01-2012, 03:45   |  #4  
Taze Üye
10 mesaj

vay vay vay samuel isyanlarda :) elimizden geldiğince paylaşımlarımızı yapıcaz tabiki ;)

yeri gelmişken sitesinden bir bakın derim büyük güncellemelerden bahsediliyor ...

messatsu12
16-01-2012, 22:52   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

Kehanet onlinena hastayım, hiç bi oyunda görmediğim görsel şölen var bu oyunda herkese tavsiye ederim