Forum kuralları gereği ilanlar her türlü yoruma açıktır. Yapılan yorumlar, kişisel hakarete giderse, burada devreye forum yöneticilerinin girmesi gerekir.
İkinci konuya gelince, demekki ben heryerde benim ve bak beni tanıyabiliyorsun. Demekki samimiyim, dürüstüm. Bukalemun gibi her foruma farklı kimliklerle girerek tanınmamaya çalışmak ne derece dürüstlüktür bilemem.
Üçüncü konu ise, evet yazdığımın arkasındayım, bilgisayar teknolojisinin geldiği yerde, sattığın ürünlerin yeri tartışılır. Ayrıca "post kasmak" ne demek, şunu Türkçe yazsanda bizde öğrensek.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Vatandaşın "Princo" ilanına yazdığın; "o marka için o fiyat çok bunu sende biliyon" ifadesi "post kasmak" dışındamı kalıyor...? Orta okul öğretmenim bana ahlak kavramını şöyle tarif etmişti; "kendine yapılmasını istemedeiğin şeyi başkalarına yapmamak..." O günden beri bende öyle yapıyorum. Benim ilanıma birisi bir yorum yazsa saygıyla karşılarım. Ama başka ilanlara da kişilik haklarına girmemek kaydıyla, dilediğim yorumu yaparım. Tabi bu bir kişilik meselesi. Forum deyip geçmeyin, kullandığınız bir iki kelime sizin kişiliğinizi yansıtıverir.
Ne demek istediğimi anladın sen....