Oyun şöyle,birisi bi kelime söyleyecek öbürüde söylenen kelimenin son harfiyle başlayan bi kelime söylüyecek..
Başlıyorum..
Hesaplaşma
Ağ.
Alıntı: ybaskin34 Oyun şöyle,birisi bi kelime söyleyecek öbürüde söylenen kelimenin son harfiyle başlayan bi kelime söylüyecek..Başlıyorum..Hesaplaşson iki harfe göre bulunur. malazgirt Son Düzenleme: mhmt06 ~ 16 Temmuz 2014 06:50
Hesaplaş
malazgirt
Alıntı: mhmt06 son iki harfe göre bulunur. son iki harfe göre zor olur ya.:) son harf iyidir.:)
Alıntı: mhmt06 son iki harfe göre bulunur. malazgirt son iki harften bir şey çıkmıyor. (son bir harfe göre yapıyorum)tavuk
tavuk
Benim mesajı gören yok anlaşılan.
Alıntı: padisah Benim mesajı gören yok anlaşılan. Senin mesajı da görelim. Alıntı: padisah Ağ. Ğ ile başlayan kelime yok ki
Senin mesajı da görelim.
Alıntı: padisah Ağ. Ğ ile başlayan kelime yok ki
Ğ ile başlayan kelime yok ki
Alıntı: ttbpc son iki harften bir şey çıkmıyor. (son bir harfe göre yapıyorum) sende bi önceki üyenin kelimesinin son harfiyle kelime yazacan :))
Alıntı: padisah Benim mesajı gören yok anlaşılan. hocam arkadaş haklı ğ ile başlayan türkçe kelime yok .:))))
hocam arkadaş haklı ğ ile başlayan türkçe kelime yok .:))))
Alıntı: ybaskin34 hocam arkadaş haklı ğ ile başlayan türkçe kelime yok .:))))Konuda kelimelerin sadece Türkçe olacağına dair bir ifade yok.
Alıntı: ybaskin34 sende bi önceki üyenin kelimesinin son harfiyle kelime yazacan :)) En son malazgirt yazıldı o yüzden ben de kelime yazdım.
En son malazgirt yazıldı o yüzden ben de kelime yazdım.
Arkadaşlar oyuna yeniden başlıyoruz,yalnız türkçe kelime olacak..:)) ben başlıyorum...
Buluşma
Arama
Ağaç.
çamur
Ranza.
At.
Tay.
yolcu
Uzun.
nadir
ramazan
namaz