Kendi Kutup Yıldızını Bul

hariciadam
06-04-2010, 10:44   |  #1  
hariciadam avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
1,192 mesaj

Kendi Kutup Yıldızını BulNüvide Gültunca Tulgar
Alfa Basım Yayım Dağıtım / Kişisel Gelişim Dizisi

Seçtiğiniz hayat sizi mutlu ediyor mu? Yoksa başkalarının hayatım yaşamaktan, başkalarının arzularını karşılamaya çalışmaktan yorulduğunuzu mu hissediyorsunuz? Kendinizi bu ormanın içinde kaybolmuş hissediyorsanız üzülmeyin. Sizi karanlıklardan çıkaracak olan birisi var: Kendiniz! Başınızı yukarı kaldırın, bakın ve görün; kendi kutup yıldızınızı bulun, onu izleyin.
Bu kitapta yer alan bütün cümleler, yaşam enerjinizi yitirdiğinizi hissettiğinizde ya da zorluklarla baş etmeye çalışırken yeterli güce sahip olmadığınızı düşündüğünüzde size güç verecek cümleler...
Bazılarından ya da söylemlerinden alıntılar bulacağınız kişiler her çağdan, her yaştan ve her ülkeden yüreğimize hitap ediyorlar. Leonardo da Vinci'den Mevlana'ya, Epictetos'tan Katharine Hepburn'e, Stendhal'den Rahibe Teresa'ya kadar herkes burada size, bize, insanlığa sesleniyorlar.

adem-t
06-04-2010, 11:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj

boş iş:)

CarlJohnson
08-04-2010, 21:48   |  #3  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,081 mesaj

bu tur bir kitap veya bu yureklendirici sözler basarılar vs biraz da nereye ceksen oraya gider durumuna yol acıyor :) sen dersin ki bos is ne olcak baskası derki aaa baba efsane kitap ya...cunku gercekten bu ikisinide soylemeye ihtimal werior bu tarz gelisim kitapları :) ilginc..ama bilgi için teşekkür ederim..en azından bir goz atıcam kitaba..

Kapalı Hesap (158417)
08-04-2010, 21:59   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 8
1,060 mesaj

Ben tuttum bu kitapı :)
Bu tür kitaplar ilgimi çeker :-B) teşekkürler.