o kız senden tipin için ayrılmak istiyorsa
zaten o kızdan ümit bekleme...
o kız senden tipin için ayrılmak istiyorsa
zaten o kızdan ümit bekleme...
Ya benim gibi YAMYAM olsaydın.
Paris hilton konusuna katılıyorum valla :D para akıl sağlamıyo işte :D
ya sendede benim gibi özgüven eksikliği var.Aslında tipimiz fena değil aam bize öyle geliyor.Neden diceksin? Çünkii kızlarla iletişim sağlıyamıyoruz yakınlaşamıyoruz hatta konuşamıyoruz bile buda böyle sorunlara yol acıyor bana hep şöyle olur her aynaya baktığımda tipim değişir bazen güzel bulurum kendimi bazen kötü ama dediğim gibi özgüven eksikliği
ya sendede benim gibi özgüven eksikliği var.Aslında tipimiz fena değil aam bize öyle geliyor.Neden diceksin? Çünkii kızlarla iletişim sağlıyamıyoruz yakınlaşamıyoruz hatta konuşamıyoruz bile buda böyle sorunlara yol acıyor bana hep şöyle olur her aynaya baktığımda tipim değişir bazen güzel bulurum kendimi bazen kötü ama dediğim gibi özgüven eksikliğiLafın banaysa aslında kendime güvenim tam cesaretliyim de.Ama neyse sonuçta sorun etmiyorum bunları banane deyip geçiyorum.
sana şunu tavsiye ediyorum foruma koy resmini bak bakim burdaki yorumlar nasıl olacak
Örneğin insanların yüzünde ben olmasının belli bi sebebi yok.Ne olurdu sanki isteyen insanların(herkesin güzel ve yakışıklı olmasından bahsetmiyorum) yüzü pürüzsüz olsaydı değil mi?
Örneğin insanların yüzünde ben olmasının belli bi sebebi yok.Ne olurdu sanki isteyen insanların(herkesin güzel ve yakışıklı olmasından bahsetmiyorum) yüzü pürüzsüz olsaydı değil mi?Herkes birbirinden farklı yaratılmıştır.Tipimiz neden böyle neden daha güzel değilim gibi şeyleri düşünmemiz bile günaha sokabilir bizleri.Çünki Allah bizleri yaratmış yorum yapmak beğenmemek bizlerin günaha girmemize neden olabilir.Son Düzenleme: kocaeli4141 ~ 25 Mart 2012 20:56
Ayrıca kadınların dış görünüşe önem vermediğini benim külahıma anlatın.Ben de çirkin olmama(ayrıca sesim de berbat) rağmen hayatımda böyle aptallıklar(çıkma teklifi) yaptım şu ana kadar.Ama artık aman ha bin pişmanım bir daha asla.
İyi ve cesaretli olmak bana bunu kazandıramadığına göre gerçekten tipimdenmiş demek ki :D
eğer kızlarla konuşma probleminiz varsa size yardımcı olacak bir yazı hazırlayabilirim eskiden ben de öyleydim
şunu farkettim ,aslında genç erkeklerde problem yok , şu cesaret konusuda biraz abartılı , kız konuşmak istiyor gibi yapıp sonra arkadaşız markadaşız oyunları oynuyorsa bu erkeklerden kaynaklanmıyor ,, kızın kuyruğunun uzun olduğunu gösteriyor,( buda baya moda olmuş ) o bayan, yanındaki kişinin kendisine değer verdiğini anlayıp sonrada biz arkadaşız falan diyorsa , kendisini ağıra alıp ( argo tabirle '' ağıra satıyorsa '' ) burada erkek kısmının suçu yok,, bence o kızdan uzaklaşmak en iyi çözüm, çünkü kendisini beğendirip sonra naza çekmesi gayet normal, demekki müşterisi çok , oyun oynucak bahçe geziyor, böyle kızlardan sen uzak dur, sen konuşmaya çalışma , herhangi bir sevgili bulmak zorundada değilsin, gelir muhatap olursa sende normal düzeyde devam edersin ..
kibar ve iyi ahlaklı bir eş veya partner bulman daha mantıklı , ne dediğini bilen, yalan konuşmayan, sana güvenen ve seninde ona bağlı olduğunu bilen ve daha doğrusu '' delikanlı '' bi kız arkadaş bul kendine ..
sile düzeni düzgün ve doğru taban bi aile kızıyla süreç geçir.. sağı solu mekanı ve sözleri belli olmayan hiç bi kız arkadaşa kendini sunma, bu erkek arkadaşların içinde geçerli,, yani adam oğlu adam gibi arkadaşlarla beraber ol,,
Sana hak veriyorum da sayraxx zaten uğraştığım da yok artık.İlle de olcaksa da başkası beni bulsun.Olmazsa da can sağlığı naapalım.