Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
388 mesaj
kıza ne oldu acaba ilk mesajta ki ?? Neden ayrı gibiymişşiniz ?
kıza ne oldu acaba ilk mesajta ki ?? Neden ayrı gibiymişşiniz ?
Bi de şu var.Bazıları bunu çok kolay elde ederler.Şaşırmışımdır hep buna.kolay elde etmekten kastın o kızdan faydalanmaksa bu çirkin bişey aslında, kendine bağlamak anlamında diyorsan böylede olsa bence hiçbişekilde ondan faydalanmaya çalışma, elbet sizin veya bi yakınınızdaki akrabalarınızada böyle bi davranış sergileyen birine hiddetlenirsiniz,
o öyle kolay elde ediyor diye seninde aynını yapmak gibi mecburiyetin yok, bırak neyaparlarsa yapsınlar, kolay eldemi ediyor, ediyorsa etsin,sen onun gibi olmaya çalışma ''' riyakarlık yapma ''' sen onlar gibi terbiyesiz olma, sen kendini iyi huyunla iyi davranışınla parmak gösterilecek insan ol içlerinde,,
yalan söyleme , hava atma, kavgacı olma , ama gerektiğinde tavrını koy sınırını belirle , kendini savunman gerekiyorsa karşı tarafa acıma..
elde etmek fiili ;; eğer ona karşı kötü işlerse / asla bu normal bişey değildir, başkasının yaptığı hayvanlık sana kar getirmez, öyle yapmadığın içinde erkeklikten fire vermezsin,,sadece onlar gibi hayvan olmazsın..
böyle kendini bilen olursan sınıf içersinde değil bütün çehrende iyi etkiler bırakıp parmakla gösterilen insan olursun .
kolay elde etmekten kastın o kızdan faydalanmaksa bu çirkin bişey aslında, kendine bağlamak anlamında diyorsan böylede olsa bence hiçbişekilde ondan faydalanmaya çalışma, elbet sizin veya bi yakınınızdaki akrabalarınızada böyle bi davranış sergileyen birine hiddetlenirsiniz,Evet dediğin gibi aslında.Öyleleri 2 gün birlikte olur bırakır sonra başka birini bulur.Yani böyle kişiler için bu iş eğlencedir demek istiyorum.Ayrıca bahsettiğin gibi bir insan olmak için elimden geleni yapıyorum aslında şu anda da öyleyim o konuda bir sıkıntım yok.
o öyle kolay elde ediyor diye seninde aynını yapmak gibi mecburiyetin yok, bırak neyaparlarsa yapsınlar, kolay eldemi ediyor, ediyorsa etsin,sen onun gibi olmaya çalışma ''' riyakarlık yapma ''' sen onlar gibi terbiyesiz olma, sen kendini iyi huyunla iyi davranışınla parmak gösterilecek insan ol içlerinde,,
yalan söyleme , hava atma, kavgacı olma , ama gerektiğinde tavrını koy sınırını belirle , kendini savunman gerekiyorsa karşı tarafa acıma..
elde etmek fiili ;; eğer ona karşı kötü işlerse / asla bu normal bişey değildir, başkasının yaptığı hayvanlık sana kar getirmez, öyle yapmadığın içinde erkeklikten fire vermezsin,,sadece onlar gibi hayvan olmazsın..
böyle kendini bilen olursan sınıf içersinde değil bütün çehrende iyi etkiler bırakıp parmakla gösterilen insan olursun .Son Düzenleme: Kapalı Hesap (197807) ~ 21 Mayıs 2012 18:11
Ben başarısız oluyorum ama bir kız bana teklif etmiş olsa onu (tipine çok da bakmadan) havada karada kabul ederdim.Kabul etmesem bile bu bana mutluluk verirdi değil o kişi hakkında kötü düşünmek.İşte vurgulamak istediğim bu kızlarda bu düşünce yok.