Bilgisayarda herhangi bir şey yaparken veya pc boşta iken pat diye kendi kendine
outlook (2003) açılıyor. Bazen hesap makinesi dur bu kez ben açılayım diyor. Bu ikisi dışında nadiren bilgisayarım vb klasör açılıyor.Film izlerken ses oynatıcıdan veya görev yöneticisinden sessiz konuma düşüyor film hızı x2 hızlanıyor vb. Klavyeden olabilir diye klavyeyi mauseyi değiştirip hatta söküp bekledim durum aynı. Format attım office yüklemedim. hesap mak açılmaya devam ederken bu kez varsayılan olduğu için Windows live mail açılmaya başladı. İşletim sistemi : Windows 7 ultimate SP1. Klavye mause : Microsoft Comfort Curve Black set
Bunun dışında seçeneği hiçbir zaman yapmama rağmen pc herhangi bir şey yaparken veya boşta iken kendi kendine uyku moduna geçiyor.Moddan çıktığımda ya kasa monitör faliyete geçiyor ama ekran siyah kalıyor açılmıyor ya da oturum ekranı geliyor tıklayıp bıraktığım son ekran karşıma geliyor burada donuyor veya yanıt veriyor ama dk geçmeden mavi ekran çıkıp reset atıyor. nette dolaştım net bir fikir edinemedi birde yazıp sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.