Kardeşlerim benim MW3 , Crysis 2 gibi son teknoloji oyunları oynatabilecek bir işlemciye ihtiyacım var. Notebook kullanıyorum. Bütçem 400'e kadar çıkar. Yardımcı olursanız sevinirim. Diğer donanımlar yeterli onu dert etmeyin. :)
Kendime İşlemci Arıyorum...
Dizüstüne update yapmak masraftan çok , gereksiz bir işlemdir. Bir üst modelden işlemci çal-sök-tak çok gereksiz ve sonunda performans artışı %5 bile olmaz.Diğer donanımlar derken ? İŞLEMCİ en son düşünülmesi gereken donanımdır.
Bilgisayarın mw3 de kasıyorsa ya ekran kartın ya ramlerin yada psu sorunludur hemen direk işlemciye abanma. dual coreile
extrame i7 arasında bf3de 5 fps fark ya var ya yok. Yapabileceğin tek şey yeni dizüstü yada masaüstüne terfi.
adamda i7 extereme edition var ben işlemciyi değiştiricem diyor sorun ekran kartında onu satın al taktır.
Toshiba - Satellite L500-226İşletim SistemiWindows 7 Ultimate (64-bit)İşlemciIntelCore™ i7 Extreme EditionAnakartSistem Belleği6144 MBEkran KartıIntelSes KartıInternet TarayıcıGoogle ChromeAntivirüs YazılımıNOD32 (Eset)Cep İşletim SistemiAndroidTablet İşletim SistemiAndroid
bunu bşr oku amd xgp yurt dışından almaya çalış.