Kendimi Daha Çok nasıl geliştirebilirim?

Denek123
05-09-2008, 00:06   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
64 mesaj

ARkadaşlar ben bu Delphiyi C++ dan daha cok sevdim.O yuzden delphide kenidmi geliştirmek istiyorum.Okulda gördük ancak her zamanki gibi yine hiç bir b.k anlamadık.Kah Kopyayla kah ezberle pat küt geçtik işte. Ninja [*<]

Sadede gelem.Benim düzeyim zır cahil olmamakla birlikte.Biraz düşük.Kendimi nasıl geliştirebilirim?.Nereden başlıyayım?.Hangi kitap hangi cd yi önerirsiniz?. Geek Maksat fikir paylaşmak çekinmeyin söyleyin....Beğendim

Son Düzenleme: Denek123 ~ 05 Eylül 2008 00:07
deadly_saw000
05-09-2008, 00:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
487 mesaj

casper bilgisayar kursu war chip'te.ordan tüm açıklamaları oku.sınava gir.başarılı ol,sertifikanı al!
https://www.chip.com.tr/bilgisayarkursu

panda34
05-09-2008, 00:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
deadly_saw000
casper bilgisayar kursu war chip'te.ordan tüm açıklamaları oku.sınava gir.başarılı ol,sertifikanı al!
https://www.chip.com.tr/bilgisayarkursu
Allah akıl fikir versin , adam delphi'yi soruyo siz Bilgisayar kursu diyorsunuz !!

frkn_ua
05-09-2008, 17:23   |  #4  
Yıllanmış Üye
893 mesaj

kitap olarak Türk yazarlardan  memik yanık'ın kitaplarını öneririm.bunun dışında adını yanlış hatırlamıyorsam marcus kantu idi bunun gibi bi kaç yabancı kaliteli yazar var bunları tercih edebilirsin.yalnız yabancı yazarların kitaplarını almadan önce iyice bir araştır çeviri hatası çok olabiliyor.kitaplarla çalışmakla birlikte delphiturk.com , delphiturkiye.com , programlama.com ,delphidunyasi.com gibi siteleri sık sık ziyaret etmende fayda var...kolay gelsin

ENZYME
05-09-2008, 23:31   |  #5  
Yeni Üye
46 mesaj

arkdaşların da dediği gibi delphi forum sitelerinden faydalanabilirsin ve de kaynak kitaplardan eminim ki sen sene içerisinde bunların bir çoğunu zaten keşfetmişsindir bu yüzden seni daha zorlayıcı daha araştırmaya yöneltici uygulamalara yönel delphi de , yeni problemler üret kendine veya var olan konuları kendin tekrar yapmaya çalış

Ben de zannederdim bir bizim fakültede programlama dili olarak  Delphi anlatılır meğer başka yerlerde  varmış aynen dediğin gibi sene boyunca anlatırlar kendi çabanı katmazsan 0 dasın hala daha muhtemelen 3. sınıfa geçtin ve internet tabanlı programlamayı göreceksin,bu sene geçen sene edindiğin bilgilerin faydasını da çok iyi hissedersin :)

Kapalı Hesap (79876)
16-09-2008, 15:29   |  #6  
Kapalı Hesap
1,252 mesaj

Teknik olarak hangi dil sana zor geliyorsa ondan başla derim ben.
İleri düzey programcılıkta delphi seni kısıtlayabilir. Neyse kaynak verem.

Tuncay_Sukan
27-10-2008, 13:13   |  #7  
Yıllanmış Üye
255 mesaj

kardeşim kariyervideo dan   delphi   dilini  görsel olarak görebilirsin   alt  yapı olarak   güzel bence..

redschullone
19-02-2009, 13:36   |  #8  
Taze Üye
11 mesaj

Kendını gelıstırebılecegın en ıı yerlerden bırıde bılısım egıtım merkezı bundanda anlayacagın gıbı egıtımden gecıyor kendın ogrenmek ıstıyorsan bı sekılde ogrenırsın ama gelısmek ıcın sart bu sana sımdıden basarılar dılerım.

Kapalı Hesap (79876)
03-03-2009, 00:10   |  #9  
Kapalı Hesap
1,252 mesaj
Denek123
ARkadaşlar ben bu Delphiyi C++ dan daha cok sevdim.O yuzden delphide kenidmi geliştirmek istiyorum.
C++'ın sadece console uylgulamalrını gördüğün için delphiyi seviyorsun. Delphi hakikatten çok tutulan bir dildi önceden sebebi Visual Studio6 nun çok dandik olmasından. Şimdi Visual Studio baya güzel. Ama delphide ölmedi hala .net desteği geldi. Visual C#/C++ öğren derdim ama sen yolunu şeçmişsin.