Her bilgisayarda kullanabileceğiniz, tamamen kendi ayarlarınıza sahip bir Windows 7 diski oluşturun!
Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/kend ... ki-yapin_32988.html
Resimlerle: Windows 7 CHIP Online Servis Paketi
Windows, sayısız program, özellik ve hizmetle geliyor ve bunlar arasında kullanmadıklarınız, diskinizde gereksiz alan kaplayabiliyor ve daha da kötüsü sisteminizi yavaşlatabiliyor.
Windows'unuzu kurarken aslında daha hafif bir Windows kurmanız da mümkün. RT Se7en Lite ile kendi Windows yükleyicinizi oluşturabilir ve düşlediğiniz işletim sistemini meydana getirebilirsiniz.
Windows'un yükleme diskini düzenlemenize izin veren RT Se7en Lite, istemediğiniz Windows özelliklerini kaldırabiliyor, ihtiyacınız olan sürücüleri ekleyebiliyor, Denetim Masası'ndaki veya sağ tuş menülerindeki öğeleri kaldırabiliyor veya yenilerini ekleyebiliyor ve çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz. Dilerseniz Service Pack 1'i içeren ("slipstreaming") bir disk oluşturabilir, güncellemeler için beklemekten de kurtulabilirsiniz.
Aracı kullanmak oldukça kolay ve sisteminizi çalışmaz bir hale getirecek bir ayar yapmanıza da izin vermiyor. RT Se7en Lite ile işiniz bittiğinde tüm ayarlarınızı, sevdiğiniz uygulamaları içeren bir Windows diskine sahip olacaksınız. Bu disk ile istediğiniz bir bilgisayara Windows yükleyebilirsiniz.
Tüm konu: Kendinize özel Windows 7 yükleme diski yapın!
Resimlerle: Windows 7 CHIP Online Servis Paketi
- Birinci adım: RT Se7en Lite'ı çalıştırın
- Windows 7 ISO dosyanızı bulun...
- İkinci adım: İnce ayarlar
- Integration ve Feature Removal bölümleri
- Tweaks bölümü
- Services, Settings, Visual E., Custom Registry
- Un-Attended ve Customization bölümleri
- Üçüncü adım: Diskinizi yazın
- Dördüncü adım: Windows'u yükleme
Kaynak: www.chip.com.tr
Tartışıyoruz: Özel Windows 7 diskinizi hangi amaçla kullanacaksınız?