o gördüğün kene değil sakırtlak diye tabir edilen bir tür. fındık bahçelerinde ve yeşil alanlarda bol bol olur ;) senden beslenir ama kurbanını öldürmez.
Keneler bizim evde !
- 1
- 2
Arkadaşlar ben Trabzonluyum bizim buranın keneleri genelde pek bişi yapmaz ama genede doktora git babamı da ısırdı büssürü insanı ısırdı ama hiçbirine bişi olmadı
aliguneyo gördüğün kene değil sakırtlak diye tabir edilen bir tür. fındık bahçelerinde ve yeşil alanlarda bol bol olur ;) senden beslenir ama kurbanını öldürmez.garantisi varmı??
keshkesheve keklik salın :) keklikler kenelerin bas dusmani :
SAURON61Arkadaşlar ben Trabzonluyum bizim buranın keneleri genelde pek bişi yapmaz ama genede doktora git babamı da ısırdı büssürü insanı ısırdı ama hiçbirine bişi olmadıZaten memleketim bana yapmaz böyle şeyler
Kenelerin sağı solu hiç belli olmaz.
ömere bişey olmazz ömerr yorum yazmaa korkuyorumm yavv.....:)))
XxXDaRKoXxXBir şey olmaz abartmayınO kadar insanı sinek öldürmüyor.
Bende , çünkü hertarafta yoklar ,keyifleri nereyi isterse ordalar :D yakında hertarafa yayılırlar.
Ya Ömer'im sana önerim babana söyle Bayer'in ilaçları oluyor. Galiba adı K-OTHRİNE diye bir şeydi çok etkili bir ilaç. Onlar her türlü haşeratı gebertiyor. İnsana hiç zararlı değil. Bizim memlekette kulağakaçan çok olurdu. Biz ondan bir sıktık her yere en az 1-2 kilo onlardan çıktı( Sayısını siz tahmin edin iğrenççç :S )
Zaten çok pahalı değil. Ama 2-3 ay etki ediyor. Tabii evin durumuna bakar. Her zaman kapı pencere açık olursa 1 ay zor dayanır. öyle her zaman açık durmazsa 1 yıl bile dayandığı oluyor...
- 1
- 2