Arkadaşlar trabzondan fındık geldi bize. Ama içinden onlarca kene çıktı. Bazılarıyla savaştım ve 5-6 tane öldürdüm
İşte resim son sağ kalan bu ... Ve nerde bilmiyorum yok oldu
(Şaka filan değil. Konu ciddi)
Arkadaşlar trabzondan fındık geldi bize. Ama içinden onlarca kene çıktı. Bazılarıyla savaştım ve 5-6 tane öldürdüm
İşte resim son sağ kalan bu ... Ve nerde bilmiyorum yok oldu
(Şaka filan değil. Konu ciddi)
Dikkat et kene deip qecme aslında zararsızlarıda var ama tür hakkında bilgim olmadıgından dolayı resme yorum yok sadece dikkat et demekle yetiniyorum .
OFF ilac savarın kene için cıkanı var keneyi bulana kadar kullanın
gecmiş olsun bu arada
biraz orumceğe benzio kuck orumceğe
Forum size emanet. Gladiatus'taki hesabımı arkadaşa vericem (Şaka bir yana pazartesi belimden doktora gidecektim keneyide derim.)
şaka gibii ,şokdayım.geçmiş olsunnn
OOOOMMMMEEEERRRRForum size emanet. Gladiatus'taki hesabımı arkadaşa vericem (Şaka bir yana pazartesi belimden doktora gidecektim keneyide derim.)Oglum O kadar Önemli Birşey olmaz Hala sagsan Ayrıca Savaşı Sen kazanmışın. O Son Kalanda Trabzona gerisin geriye Gitmiştir Merak etme D:
byburak2008Oglum O kadar Önemli Birşey olmaz Hala sagsan Ayrıca Savaşı Sen kazanmışın. O Son Kalanda Trabzona gerisin geriye Gitmiştir Merak etme D:Belkide diğerleirni çağırmaya gitmiştir belli mi olur
Ömer sana kenelerinle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim.
bu bi espriydi tabi sakın ciddiye alma.ama gerçek şu ki bu durum çok ciddi. bana kalırsa derhal bir sağlık kuruluşundan yardım isteyin.kenelerin hepsinin öldüğü ne malum.bir tane kalsa bile çok tehlikeli olabilir.bu iş öyle ilaçlamayla filan hallolucak cinsten değil.
Allah yardımcın olsun kardeş.
Sağolun arkadaşlar. Pazartesi belim için doktora gidicektim. Doktora iş çıktı şimdi
bu trabzondakiiler size komplo kurmuş olmasınnn... şaka gıbı resmenn..
Memleketim bana yapmaz böyle şey :)
Ya kaderemi bakya...
Küçük yaşta neler geldi başıma,bu bir şey mi..
Gazi osman paşadan karadeniz mahallesine gidicektim. Minibüs doluydu. Etrafı göremiyordum. Millet indi bir baktım yolumuz 2 yola ayrılıyor. Biri KONYA,diğeri ANKARA
Hemen indim indiğim yerde milletin gündüz bile yürümekte korktuğu yermiş. Saatte geçti tabi.Koşa koşa ger gittim. Önümü kesenler, para isteyenler...
(Konu gerçek)
OOOOMMMMEEEERRRRMemleketim bana yapmaz böyle şey :)Oglum Bana Bir telefon acsaydın Foruma Konu acardım Adam Toplardım Gelirdik Yardıma Ömerr Netdin Cagırmazmı İnsanYa kaderemi bakya...
Küçük yaşta neler geldi başıma,bu bir şey mi..Gazi osman paşadan karadeniz mahallesine gidicektim. Minibüs doluydu. Etrafı göremiyordum. Millet indi bir baktım yolumuz 2 yola ayrılıyor. Biri KONYA,diğeri ANKARA
Hemen indim indiğim yerde milletin gündüz bile yürümekte korktuğu yermiş. Saatte geçti tabi.Koşa koşa ger gittim. Önümü kesenler, para isteyenler...
(Konu gerçek)
Hepiniz sagolun arkadaşlar
Valla ciddiye alınacak bir durum. Her an kötü şeyler olabilir Ömer :D
şaka gibi...dikkat et arkadaşım ilaçlattır evini bide sağlık kuruluşuna başvur
enes39şaka gibi...dikkat et arkadaşım ilaçlattır evini bide sağlık kuruluşuna başİlaçlatalım dedim geç olmadan ama dinleyen kim...
Kötü bir şey olunca KEŞKE diyecekler ama inş olmaz
arkadaşım geçmiş olsum ne diyeyim kene deyip geçme ne olur ne olmaz
"Kaderde ne varsa o gelir başa"
OOOOMMMMEEEERRRR"Kaderde ne varsa o gelir başa"Gözümüze Soksaydın