mavi ekran hatası bambaşka birşey Ligaya..
Windows da sorun olduğunu farzedersek , ben size sorarım :
ben sistemimde hiç mavi ekran hatası almadım , neden acaba ?
hani windows da sorun vardı , ee bende niye yok ??
ayrıca kullandığım sistemde 64bit ultimate...
Ms ye bu kadar hakaret yağdırıyorsunuz da hala , windows kullanıyorsunuz..Kur linux u o zaman..Madem ki ms bu kadar hatalı bir firma , firmanın en büyük rakibinin işletim sistemini kur ve kullan..(ben windows a devam edicem ki bu zamana kadar bana bi zararı olmadı, faydası oldu..Ya düşünsene bana diyor ki
''Osman , sen bozuk ram takarsın, yanlış sürücü yüklersin ,bilgisayarında virüs vardır senin v.s v.s..Sen nasıl kullanıcısın'' diyor ve benim zararım olmasın diye reset atıyor bilgisayara...reset atmasa bilgisayar patlayacak belkim ne biliyorsunuz..)
hdd de müzik dinlerken ,mavi ekran vermesi windows un hatası değil , tamamiyle hdd nin hatasıdır..Aynı şekilde diğer sorunlarınız içinde budur...
Yapmanız gereken şey windows dan vazgeçmek değil , bozuk donanımlarınızı tamir ettirmektir..
Kal-El , ekran kartının başlangıcını oradan kaldırırsan birşey olacağını zannetmiyorum...Herşeyi denedin , onu da dene..Merak etme bi zararın olmaz..Bu arada sizin ekran kartınızla , forum üyesi Ahmet Ertuğrul'da almış..İkinizde sorun yaşıyorsunuz...