Dostum senin aldığın hatanın aynısını ben de alıyorum win 7 64 bit kurduktan sonra haftada 2-3 kere
1-Biosum güncel
2-Ekran kartı, ses, ethernet denemediğim sürücü kalmadı
3-Memtest, passmark, windows diagnosticle ramleri sabaha kadar test ettim fiziksel hiç bir sorun yok, güç kaynağım 750 watt Thermaltake
Minidump dosyalarını açayım dedim, 64 bit için windbg'yi ve symbol dosyalarını indirdim, ama verdiği hata ne biliyor musun, your debugger is not using the correct symbols, contact the group that provided you with these symbols, Allah'ın embesil microsoftu ne grubu senin sitenden indirdim mal.......(Bu arada symbol path'i de gösterdim windbg'de set symbol path ile)
İşte insanı böyle sinir hastası yapar MS adlı rezil firma, o yüzden artıuk takmıyorum mavi ekranı, dün COD 2 oynarken oldu bazen müzik dinlerken oluyor, bütün dosyalarım hartici hardisklerimde yedekli, çok çok hardiskte bad sector oluşur gider yenisini alırım diye kendimi avutuyorum, Allah belanı versin Microsoft....
Şimdi Microsoft'a ortak olan bir kaç tip çıkıp bu yazdıklarımdan dolayı bana veryansın edeceklerdir ve win7'nin en iyisi olduğunu söyleyeceklerdir, şöyle söyleyeyim Vista bile daha stabildi windows 7'den bir kere bile mavi ekran almadım Vistada, ben yaşadığıma inanırım, safsatalara değil.....
Ve artık sürücü güncelleyin tavsiyesi istemiyoruz, bilmiyorsanız cevap vermeyin.....Sürücü ile ilgili olabilir ama dediğim gibi 10 kere format attım ve denemediğim sürücü kalmadı, o yüzden bu tavsiyeye sinirim bozuluyor artık, girmediğim, tavsiye almadığım forum kalmadı, o yüzden win 7 64 bit kullanmadan ve benim denediklerimi denemeden salla pati tavsiye vermezseniz sevinirim çünkü bir halta yaramıyor.....