Ya arkadaşlar Hiç Böyle hata almıyordum 2,5 senedir . Ama Sabah Kalktım Tam oyuna gircem Directx Hatası aLdım. Directx10. i kurdum '' kernel32.dll Dinamik bağlantı kitaplığı bulunamadı '' Hatası almaya başladım . Pc Format Attım DüzeLmedi.Oyunu Sildim Yeniden Yükledim DüzeLmedi. Başka Bir arkadaşdan aldım oyunun Cdsini Yükledim. Gene Aynı Hatayı ALdım Lütfen Biri Bana Yardım Etsin. Sorunun Donanımsal oLmadığından da eminim.
Lütfen YapanLar Benden Esirgemesin Şimdiden Çok SaoLun..
kernel32.dll Hatası Alıyorum..Lütfen Yardım Edin:(
» ~ LütFen ArkadaşLar hiç Yapan Yokmu Tüm ForumLarın Hepsine Baktım Her şeyi Yaptım Ama NafiLe..:( ~ « Şimdiden Herkes SaoLsun ...
ya aga Format ta attım oLmadı Ne yapcamı bilmiyorum Lütfen Bilen Biri Yardımcı oLsunn :(
Galiba dosyan eksik burdan indirip dene bir bakalım.
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?kernel32
aga System32 klasöründe kernel32.dll dosyasıda var :S
1. Sisteminiz nedir?
2. Kernell32.dll hatası verirken siz nasıl sistemi açabiliyor, dahası oyun kaldırıp kurabiliyorsunuz?
3. DirectX'i nereden yüklediniz?
4. Format CD'niz problemli olabilir.
5. Sisteme virüs bulaştırıyor olabilirsiniz. Formattan itibaren yaptıklarınızı şöyle bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçirin ve şüpheli durumlara bakın. Şüpheli durumlar: crack, korsan yazılım vs. İlginç değil mi; oyunu yükledikten sonra hata alıyorsunuz!..
Sistem xp Medie Center Edition Service Pack 2 kernel32.dll hatasını oyuna gireceğimde alıyorum. Oyunu Silip yeniden kaldırıorum.Hatta bilgisayara format attım Gene Aynı Hatayı alıorum Directx 10 var bende onu kullanıyorum.Format cdimin Problemi yoktur Orjinal cd dir Sistemde Avast 4.8 ev sürümü var.
Sistem xp Medie Center Edition Service Pack 2 kernel32.dll hatasını oyuna gireceğimde alıyorum. Oyunu Silip yeniden kaldırıorum.Hatta bilgisayara format attım Gene Aynı Hatayı alıorum Directx 10 var bende onu kullanıyorum.Format cdimin Problemi yoktur Orjinal cd dir Sistemde Avast 4.8 ev sürümü var.
Sistem xp Medie Center Edition Service Pack 2 kernel32.dll hatasını oyuna gireceğimde alıyorum. Oyunu Silip yeniden kaldırıorum.Hatta bilgisayara format attım Gene Aynı Hatayı alıorum Directx 10 var bende onu kullanıyorum.Format cdimin Problemi yoktur Orjinal cd dir Sistemde Avast 4.8 ev sürümü var.Sorun anlaşıldı şimdi. XP'de DirectX 10 yok ne yazık ki. Siz çakma DirectX 10 kurmuşsunuz. Ve bu da virüslü. Gerçek "Kernel32.dll" dosyası hatalı olsa sisteminiz açılmaz. Sizde hata veren "Kernel32.dll" çakma yazılıma veya virüse/virüslere ait bir dosya kesinlikle. Bunlardan kurtulmadan sorunlarınızdan kurtulamazsınız. Yapılacak şey belli; ne idüğü belirsiz yazılımlardan uzak durun.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 09 Temmuz 2009 22:40
ee Ne Yapıcaz Kardeş bi önerin varmı ? artık pc açılırken bi hata geliyor kernel32.dll dinamik bağlantı kitaplığı bulunamadı hatası gelmeye başladı bi çözüm öneriniz varmı ?
Hangi oyundan Bahsediyoruz? Hatanın sebebi oyunun sisteminize uyumsuzluk göstermesi olabilir.
Arkadaşım önce tüm varsyımlardan yola çıkar isek,
1.İşletim sisteminizi onarın veya yeniden yapılandırınız.,
2.Anakartınızın güncel sürücülerini kurunuz,doğru yapılandırınız.
3.Ekran kartının sürücüsünü yeniden kurunuz,doğru sürücüyü kurduğunuzdan emin olunuz,DirectX = http://www.microsoft.com/downloa ... 92a3&displaylang=en web den son güncellemeleri yapınız.,DirectX 9-10
Bir kere o sonradan kurduğunuz DirectX 10'u kaldırın. Sisteminizi güncel bir güvenlik yazılımıyla tarayın. DirectX 9'un son sürümünü Microsoft'tan indirip kurun. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Ya oyun pvp Bu Eskiden giriyordu ama artk girmıyor kernel32.dll dinamik bağlantı kitaplığı bulunamadı hatası verıyor format attım gene olmadı oyunu sıldım yenıden kurdum gene olmadı baska bır arkadasdan cdsını aldım kurdum gene olmadı directx10 sildim bu verdıgınız sıteden ındırdım dırectx9 u ama olmadı arkadaslar hıc bu sorunumu halledecek bırı yokmu bea :(:S