dün pc ekran kartı bozuldu.
ve internet bağlantımda kilitlenmeler oldu.
yorumlarınızı bekliyorum..
Savcılığa git. Suç duyurusunda bulun. Savcılık servis sağlayıcından senin ip adreslerine(statik kullanmıyorsan) istekte bulunan ip leri(kimler kullanıyorsa onların bilgilerini) savcılığa gönderecek ve işlemler o zaman başlayacak.
Servis sağlayıcılar bunu direkt vermezler çünkü.
söyle bide sorun oldu görev yönetcisinde kullanıcılar kimlik kısmında dün 2 yazıyordu.
şimdi ise 1 yazıyor neden öyle
ben sizle kavga etmiştim sizden özürdiliyorum ben birdaha bu forumda kimseyle kavga etmeyeceğim.
savcılıgada gitmeyeceğmim..
ama bu kimlilk sorusunu söyleyin bana
Güzel kardeşim senle kavga ettiğimi hatırlamıyorum ben. Ciddiyim ne zaman olduğunu da bilmiyorum.
Kimlik dediğin kullanıcılar kısmında ise birisi windowsuna sızmış olabilir. Şu adımları izlersen eğer bilgisayarına sızan var mı anlayabiliriz.
Şimdi: windows tuşu + r ye bas klavyeden. Çalıştır gelecektir. şunu yaz enter a bas: eventvwr.exe
Olay görüntüleyici gelecek. Aşağıdaki resmi inceleyelim seninle.
Aşağıdaki sarı kutuda kim oturum açmış onu yazacak. Benim pc adı: PcMaKeR, Kullanıcı Administrator
Saat 9:27 de pc ye giriş yapmışım.
Hemen altındaki kırmızı kutuda: Kaynak Ağ Adresi yazıyor
127.0.0.1 demek local pc yani direkt kendim oturum açmışım demek.
Bunları araştırıyorsun. "Oturum Aç" kısımlarını bul. dediklerimi yap ;)
Bilgilendir beni ;)
buldum orayo
Yeni Oturum:
Güvenlik Kimliği: SYSTEM
Hesap Adı: SYSTEM
Hesap Etki Alanı: NT AUTHORITY
Oturum Açma Kimliği: 0x3e7
Oturum Açma GUID'si: {00000000-0000-0000-0000-000000000000}
İşlem Bilgileri:
İşlem Kimliği: 0x1dc
İşlem Adı: C:\Windows\System32\services.exe
Ağ Bilgileri:
İş İstasyonu Adı:
Kaynak Ağ Adresi: -
Kaynak Bağlantı Noktası: -
Ayrıntılı Kimlik Doğrulama Bilgileri:
Oturum Açma İşlemi: Advapi
Kimlik Doğrulama Paketi: Negotiate
Aktarılan Hizmetler: -
Paket Adı (yalnızca NTLM): -
Anahtar Uzunluğu: 0
Teamviewer'e güvenmiyorsun av'lere güvenmiyorsun güzel kardeşim yanlış anlamada kullanma o zaman bilgisayar'ı sıkıntı etmemiş olursun kendine...
Sercan sen en iyisi bilgisayar mühendisliğini oku 2 senede kaparsın işi nedeni hergün program kur kaldır yapa yapa herşeyi söktün.
Benim internet üzerinden hack işi oldu savcı çağırdı ifade verdik gerçekler ortaya çıktı ama uraştık sonuçta herşeyi bu kadar kafana takma hacker girse ne olacak pc ye internet bağlantısını keserim hacker'ın işi biter.
PcMaKeR ilk yorumda yapacağın işlemleri anlatmış zaten...
başka yolu yokmu bunun biri diyor trojan yemişşindir
şimdide 30 günlü k eset güncelleme yapamıyor hata oluşuyor bi adam gibi virüs programı bulamadıimzamda kasperky internet scuritiy 2012 var indir onu kur ,güncelle ve çalıştır / hiç bişey bırakmaz / daha sonra / süper antispayware indir güncelle ve taramanı yap . pek olası bi durum bırakacağını sanmıyorum bunlardan sonra.