keylogger

knutpolar
14-04-2011, 13:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

mrblar...Kaspersky 2011 antivirüs programını kullanıyorum...Orjinal oyun yüklememe rağmen pdm keylogger bulaştı diyor.Ayrıca bazı program yüklemelerinde pdm uzantılı başka hatalarda veriyor.Bu durumda oyun oynayamayacakmıyım? hepsinde keylogger buluyor ne yapmalıyım? yoksa bu pdm uzantılı hataların hepsi kasperskyın yanlış algılamasımı?Cevaplandırırsanız sevinirim...

MELENKOLİK
14-04-2011, 15:17   |  #2  
MELENKOLİK avatarı
Yıllanmış Üye
189 mesaj

kaspersky kullandığım zamanlar bendede aynısı oluyordu büyük bir olasılıkla yanlış alarm neden dersen keylogger olarak algılamasının sebebi oyunun oynanması için klavye tuşlarına gerek var ve oyun basılan klavye tuşlarına oyun tarafından hafızaya aldığından kaspersky tuş kaydedici olarak görüyor ve keylogger uyarısı veriyor durum bu

£l£ssar
14-04-2011, 15:24   |  #3  
Üye
72 mesaj

kaspersky genelde oyunlarda böyle hatalar veriyo ,ama dikkat et. keylogger dememesi lazım. keylogger işlemine benziyo diyo. yani bende öyle diyo. sen işine bak devam et. sorun olmaz diye tahmin ediyorum. zaten orjinal oyunsa keylogger olmasından korkmana gerek yok. bende kis kullanıyorum bazı oyunlarda diyo ama şimdiye dek bi sorun olmadı.

knutpolar
14-04-2011, 16:27   |  #4  
OP Taze Üye
2 mesaj

tüm cevaplar için teşekkür ederim.Geçenlerde bilgisayarıma bi keylogger girdi.Bütün şifrelerim çalındı.Daha sonra kaspersky,zemana antilogger,keyscrambler ve bi malware programı yükledim.Bişey olursada artık yapacak bi şey yok:))

Mr.ED
15-04-2011, 04:17   |  #5  
Mr.ED avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
417 mesaj

Oyun oynarken ya da oyun yüklerken kaspersky kapat. İşin bitince tekrar aç. Bana mafia 2 oynatmıyordu bu yüzden. Veya keylogger tehlikesi gördüğü programı(oyun) tehlike listesinden kaldır. Yoksa hep uyarı verir.