Merhabalar.
Arkadaşım interneti ortak olarak kullanıyor (2 kişi) arkadaşımın sorunu şu bana danıştı bende bir şey söyleyemedim;
-Ortak Olarak internet kullandığım kişi bir dosya indirir ve içinde keylogger varsa Benim Bilgisayarımdada Keylogger Olurmu?
Ben Bir Şey Bulamadım Size Danışayım dedim
Şimdiden Teşekkürler
Keylogger.
peki bir sorum daha olcak
Cmd Ye Netstat -an | find ":25" Yazdıgımda 1 adet Ip cıkıyordu O arada Bir Dosya İndiriyordum indirme bitti Sonra Cmd deki Yazılı Olan IP Gitmişti Pc imde keylogger varmı yoksa yokmu?
"Tedbirimizi Aldık Format Attık
Şimdiden Teşekkürler
Bilgisayarınızda keyloger olup olmadığınu %temp% alanını Yöneticinin hesabından alarak öğrenebilrisiniz.
Sanal klasör bu alanda hataya uğrayacak ve keyloger yazma sorunu ile karşılaştığından hata raporu alacaksınız.
Dikkat: Hataya sadece keyloger uğramayacağından uygulama isimlerini iyi kötü bilmeniz gerekir.
Bilgisayarınızda keyloger olup olmadığınu %temp% alanını Yöneticinin hesabından alarak öğrenebilrisiniz.Biraz Açabilirmisiniz Nasıl Öğrenicez %temp% Komutu nu yazıcazmı
Sanal klasör bu alanda hataya uğrayacak ve keyloger yazma sorunu ile karşılaştığından hata raporu alacaksınız.Dikkat: Hataya sadece keyloger uğramayacağından uygulama isimlerini iyi kötü bilmeniz gerekir.
Şimdiden Teşekkürler....
interneti 2 kişi kullaniyorsa arkadaşın keyloger aldıysa sana bulaşması imkansizdir ( sadece gönderirse açarsan bulaşır ) birak bu temp dosyasini yöneticisini antivirüs kullaniyorsan keygo... kegyo... gibi isimleri direk siliyor keyloger kegloyer gibi isimleri yakaliyor zaten boş bir konu açmayın googleden araştırırsaniz bulursunuz cevabini :)
Biraz Açabilirmisiniz Nasıl Öğrenicez %temp% Komutu nu yazıcazmıYönetici kuvvetini kullanıcının dışına aldığınız andan itibaren ram disk için ( ram için değil) programlar sanal bellek açacaklardır. Açılan sanal bellekler hataya uprayacak ve ekranınıza xxxx.exe adlı program hataya uğradı xxxxxxx.xxx dosyası oluşturulamadı. gibi hatalar verecektir bu durumda sizin program isimlerini bilmeniz ve uygulamalrı gözden geçirmeniz yeterli.
Şimdiden Teşekkürler....
İşte bu programdan şüpeliyim Muhtemelen bu virüs diyorsanız programın adını googlede aratın karşınıza ne olduğu çıkar.