Kfr hakaret edenleri şikayet ediniz..

Kapalı Hesap (200174)
24-05-2012, 16:15   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

Son günlerde forumda kfr hakaret edenler bi hayli çoğaldı adam kendini bişey zannediyor kfr ediyor küfür edince tabi karşı taraftakide sesini çıkartmıyor onun seviyesine inmiyor tabi karşıdakide zannediyorki susturdum....
Üste saydığım özelliklere sahip arızalı şahıslara uyupta sizde seviyenizi düşürmeyiniz..
Önce engelleyin sonra konudaki tüm mesajlarını şikayet ediniz
Ama bir defa şikayet etmeyiniz
Foruma her girdiğinizde 2-3 defa şikayet bildirin 
Bu aralar moderatörler galiba forumun yolunu bulabildi..
Sadece size kfr hakaret ettiğinde şikayet etmeyiniz forumda tanışmadığınız bir kişiyede küfür ediyorsa şikayet edin bunlara aramızda yer yok
Kfr edenlerin kendini üstün görenlerin konulardanda uzak durursanız adam olur bunlar..
Sözüm ortaya alınan alınır....
HERKESİN AĞZI VE DİLİ VAR HERKES KÜFREDER ÖNEMLİ OLAN AĞZINI TUTMAK........
ADAM KARŞISINDAKİ İNSANIN ANNE BABA BACISINA BASIYOR KÜFRÜ ALLAH BİLİR SENDE ONA KFRETSEN HOŞUNA GİDECEK BÖLELERİ NAMUSUNU KISKANMAZ KÜFRETTİRMEK HOŞUNA GİDER.......
SİZ KÜFRETMEYİNİZ..

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 24 Mayıs 2012 16:19
M.G.G
24-05-2012, 16:23   |  #2  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

http://www.youtube.com/watch?v=C6wsie3DwkY
kısaca bu videoyu paylaş o insanlara :DD

viking20
24-05-2012, 16:28   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

Kör cehalet çirkefleştirir insanlari !
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de söyleyene bakarim adam mi diye...Suskunluğum asaletimdendir...

''Mevlana''
Bence küfür,kişinin insan gibi medenice içini dolduramadığı ,aciz kaldığı durumlarda başvurduğu bir şey....
Yani acziyet,cahillik,zayıflık ve görgüsüzlük  göstergesi.Aslında kendini ele verme,ifşa etme.

Son Düzenleme: viking20 ~ 24 Mayıs 2012 17:37
Kapalı Hesap (203561)
24-05-2012, 16:46   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj

Küfür etmek isteyen inciye hadi canım.

Kapalı Hesap (91855)
24-05-2012, 16:50   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 25
2,006 mesaj

şu aklıma geldi Kahkaha

Kapalı Hesap (200174)
24-05-2012, 17:13   |  #6  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: Kötü Adam  
şu aklıma geldi Kahkaha
Tövbe etmiş Gülümseme

Kapalı Hesap (203561)
24-05-2012, 17:16   |  #7  
Kapalı Hesap
4,310 mesaj

Etmiş mi geçen forumda saydırıyordu gene.
Bir de bana bayan bulun falan diyordu dengesiz.

Denetmenler uyanın artıkkkkkkkkkk

yunus07
24-05-2012, 18:05   |  #8  
yunus07 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
992 mesaj

Acaba o adam tiner falan çekip kafası iyi mi giriyodu foruma.Yada doğuştan rahatsız mıydı.
.
.
.
Bence doğuştan rahatsızdı

Qromodynmc
24-05-2012, 18:10   |  #9  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Forumun denetmenleri pek çalışmıyor gibi.

Kapalı Hesap (203561)
24-05-2012, 18:11   |  #10  
Kapalı Hesap
4,310 mesaj

Ben sanırım bir kere gördüm denetmen Kahkaha
Yukarıdaki Hızlı geçiş üye listesinde denetlenler de var.

bosluk
24-05-2012, 20:14   |  #11  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

İş abartılıyor insanımızda da ondan bu durum :) Altı üstü dergi yazarı adam, sanki ülkenin kralı gibi bir hal davranışta. Denetmen; bir takım gizlenmeler, sessiz sinsi gibi mesaj silmeler uyarı muyarı yazmadan, hatta daha da kötüsü çevrimiçi olup küfrü/saçma konuları silmemeler. Yönetici forumda adam, sanki internetin sahibi havalarında. Eh, hal böyle olunca ve adam gibi tek bir forum yetkisi olan kişi forumda aktif olmayınca, doğal olarak küfür de ediliyor, saçma sapan konular da açılmaya devam ediliyor. Halbuki son konular listesine baktığımızda, yetkisi olan sadece birtek kişinin bile mesajları ve forum içi aktifliği gözükse, kimse kimseye ne küfür yazabilir, ne de saçma sapan konuları bu kadar rahat açabilir.

Ki aslında chip forumunun da abartılacak bir yanı yok artık. Kim kime dum duma bir yer senelerdir. Eh yöneticiyim diyenler de sallamıyorlar burayı. İmam cemaat ilişkisi gibi yani, alabildiğine kalitesiz, alabildiğine gereksiz. Artık internette çok da yapacak bir işim olmadığı ve genel olarak forumları da sevmediğim için giriyorum şahsen buraya arada bir. Yarın kapansa ya da komple değişse de umruma gider mi, açıkcası hiç gitmez.

Alınız ta 30 ocak 2012 konusu hala duruyor çöplük gibi olan forumda. Arama bile yapmadım, direkt aşağıda benzer konuların içinde duruyor. Hiçbir saygın forumda böyle konuşmaların saklanıp tutulduğunu göremezsiniz (olaki kendini düzeltmeye kalkmadan gerçek laflarıma karşı söz söyleme cüretinde bulunabilecek denetmen/yetkililere şimdiden yanıt olsun diye veriyorum bağlantısını)

https://www.chip.com.tr/forum/for ... nlayin_t231086.html

Hani küfür edenleri şikayet ediniz demişsin ya @keskocum, ben kaç tane Chip yönetici ve denetmenini, hatta alayını nereye şikayet edeceğim varsa bildiğin bir yer onu yaz lütfen :)))

En dip not : Geçen daha ağırını yazmıştım bir konuya da sonra bana ne diyip silmiştim mesajlarımı. Yine 1-2 gün sonra sileceğim bunu da, hakikaten bana ne aslında da eskiden interneti ve internet dünyasını ciddiye aldığım zamanlara ayıp olmasın diye yazıyorum işte ;)

Kapalı Hesap (200174)
24-05-2012, 20:42   |  #12  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: bosluk  
İş abartılıyor insanımızda da ondan bu durum :) Altı üstü dergi yazarı adam, sanki ülkenin kralı gibi bir hal davranışta. Denetmen; bir takım gizlenmeler, sessiz sinsi gibi mesaj silmeler uyarı muyarı yazmadan, hatta daha da kötüsü çevrimiçi olup küfrü/saçma konuları silmemeler. Yönetici forumda adam, sanki internetin sahibi havalarında. Eh, hal böyle olunca ve adam gibi tek bir forum yetkisi olan kişi forumda aktif olmayınca, doğal olarak küfür de ediliyor, saçma sapan konular da açılmaya devam ediliyor. Halbuki son konular listesine baktığımızda, yetkisi olan sadece birtek kişinin bile mesajları ve forum içi aktifliği gözükse, kimse kimseye ne küfür yazabilir, ne de saçma sapan konuları bu kadar rahat açabilir.

Ki aslında chip forumunun da abartılacak bir yanı yok artık. Kim kime dum duma bir yer senelerdir. Eh yöneticiyim diyenler de sallamıyorlar burayı. İmam cemaat ilişkisi gibi yani, alabildiğine kalitesiz, alabildiğine gereksiz. Artık internette çok da yapacak bir işim olmadığı ve genel olarak forumları da sevmediğim için giriyorum şahsen buraya arada bir. Yarın kapansa ya da komple değişse de umruma gider mi, açıkcası hiç gitmez.

Alınız ta 30 ocak 2012 konusu hala duruyor çöplük gibi olan forumda. Arama bile yapmadım, direkt aşağıda benzer konuların içinde duruyor. Hiçbir saygın forumda böyle konuşmaların saklanıp tutulduğunu göremezsiniz (olaki kendini düzeltmeye kalkmadan gerçek laflarıma karşı söz söyleme cüretinde bulunabilecek denetmen/yetkililere şimdiden yanıt olsun diye veriyorum bağlantısını)

https://www.chip.com.tr/forum/for ... nlayin_t231086.html

Hani küfür edenleri şikayet ediniz demişsin ya @keskocum, ben kaç tane Chip yönetici ve denetmenini, hatta alayını nereye şikayet edeceğim varsa bildiğin bir yer onu yaz lütfen :)))

En dip not : Geçen daha ağırını yazmıştım bir konuya da sonra bana ne diyip silmiştim mesajlarımı. Yine 1-2 gün sonra sileceğim bunu da, hakikaten bana ne aslında da eskiden interneti ve internet dünyasını ciddiye aldığım zamanlara ayıp olmasın diye yazıyorum işte ;)

Valla hocam mesajın altındaki şikayet et butonundan şikayet ediyorum Gülümseme
Ama işe yaradı bi kaç kez hocam konuyu açmamdaki neden bi tane konu açmış arkadaş galiba bir fikri yok işlemciler hakkında bi tanesi çıkmış 10 sayfa olmuş konu kfr yok adam gelmiş hakaret kfr ediyor Gülümseme
Bu arada hocam bazen kızdırıyorlar beni kırıcı laf sölüyorum 5 dakika sonra geri dönüp siliyorum yorumu bandan korktuğumdan değil hocam 
Karşımdaki insanın kalbini kırmamak için...

Kapalı Hesap (200174)
24-05-2012, 20:44   |  #13  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj

Ama gördüğüm kfr veya hakareti şikayet ediyorum
Eğer bende o yanlışa düşersem benide etsinler 
PcNet'te hiç kavga gürültü kfr hakaret yok abim bizim forum neden öyle olmuyor anlamadım Gülümseme

bosluk
24-05-2012, 20:49   |  #14  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

:)) işte kesko, denetmenin amacı senin benim kimseyle birebir muhatap olmamamız zaten :) Şikayet et tuşu koyana kadar iki satır kod yazıp küfür yazılmasını engelleseler daha pratik olacak aslında :P Da bak geçen yine bir konuya tek cümlelik mesaj yazılmış komple değişecek forum diye. Lütfetmişler :)))

Şaka bir yana forum konusunda takip ettiğim yegane kalite yer divxplanet forumları usta. Hem kod yazarları, hem denetmenler, hem yetkililer, hem de üyeler bu işi ne iki üç hediye için, ne para için, ne de lütfetmek için yapıyorlar. Olay gayet düzenli, ciddi ve hakikaten üst seviye kalitede. Tamam biraz fazlaca üst seviyede bazen ama girince oraya sanki meridyen değiştirmiş gibi hissediyorum kendimi :) Bizim chip denetmen, vs.. hepsini 1'er ay oraya sokup takip ettirmek lazım bu işin nasıl yapılması gerektiğini görmeleri adına. Belki o zaman bir ciddiyet gelebilir. Yoksa zor ;)

Kapalı Hesap (200174)
24-05-2012, 20:52   |  #15  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: bosluk  
:)) işte kesko, denetmenin amacı senin benim kimseyle birebir muhatap olmamamız zaten :) Şikayet et tuşu koyana kadar iki satır kod yazıp küfür yazılmasını engelleseler daha pratik olacak aslında :P Da bak geçen yine bir konuya tek cümlelik mesaj yazılmış komple değişecek forum diye. Lütfetmişler :)))

Şaka bir yana forum konusunda takip ettiğim yegane kalite yer divxplanet forumları usta. Hem kod yazarları, hem denetmenler, hem yetkililer, hem de üyeler bu işi ne iki üç hediye için, ne para için, ne de lütfetmek için yapıyorlar. Olay gayet düzenli, ciddi ve hakikaten üst seviye kalitede. Tamam biraz fazlaca üst seviyede bazen ama girince oraya sanki meridyen değiştirmiş gibi hissediyorum kendimi :) Bizim chip denetmen, vs.. hepsini 1'er ay oraya sokup takip ettirmek lazım bu işin nasıl yapılması gerektiğini görmeleri adına. Belki o zaman bir ciddiyet gelebilir. Yoksa zor ;)

Çok doğru  hocam...

Kapalı Hesap (154666)
24-05-2012, 21:52   |  #16  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

YAMYAM lık yapanlar noolacak.
:D

Kapalı Hesap (200174)
24-05-2012, 21:58   |  #17  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: Mr_YAMYAM  
YAMYAM lık yapanlar noolacak.
:
Kahkaha

Kapalı Hesap (200174)
24-05-2012, 22:11   |  #18  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj

Yok abim ne kadar sabredersen sabret olmuyor kayışlar bi noktadan sonra kopuyor delirtti yine uyuzun biri teknisyenmişte biz kuaförmüşüzde çekilecekmişiz aradan bişey anlamazmışızda yok yok bu forum bunlar gibi handavallar varken yola gelmez...

Kapalı Hesap (154666)
24-05-2012, 22:24   |  #19  
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Alıntı: kesko  
Yok abim ne kadar sabredersen sabret olmuyor kayışlar bi noktadan sonra kopuyor delirtti yine uyuzun biri teknisyenmişte biz kuaförmüşüzde çekilecekmişiz aradan bişey anlamazmışızda yok yok bu forum bunlar gibi handavallar varken yola gelmez...
Kimmiş o teknisyen.
Söyle de boyunun ölçüsüne bakayım.

Kapalı Hesap (200174)
24-05-2012, 22:29   |  #20  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Kimmiş o teknisyen.
Söyle de boyunun ölçüsüne bakayım.

Ya abim geçen bi konuda dalgınlımıza gelmiş birşeyleri yanlış söledik tabi kabullendik hatamızı ama adam halen üzerine üzerine geliyor uymuyorum artık ne hali varsa görsün
Boşver ya böle teknisyenler çok var biliyorsun 
böle forumlarda mühendisler teknisyenler eksik olmaz..
Benden daha iyi bilirsin Gülümseme
Benim mesleğim belli gurur duyuyorum sevdiğim iş Kahkaha

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 24 Mayıs 2012 22:30
Kapalı Hesap (154666)
24-05-2012, 22:31   |  #21  
Kapalı Hesap
4,901 mesaj

Ben de teknisyenim ama.
Teknisyenliğin bir gururu vardır. Gerçek teknisyen bilgilerini paylaşır ve öğretmeye çalışır.

Kapalı Hesap (200174)
24-05-2012, 22:33   |  #22  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Ben de teknisyenim ama.
Teknisyenliğin bir gururu vardır. Gerçek teknisyen bilgilerini paylaşır ve öğretmeye çalışır.
Aynen senin gibi abim
Senden çok şey öğrendim bu forumda yanlış bişeyde söylesek abimiz gibi yaklaştın hatamızı söyledin..
Senin gibi olamaz herkes...
Adamın hasısın iste yemin ederim girmem bi daha foruma öyleki saygım var sana..
Baştacısın..

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 24 Mayıs 2012 22:34
Kapalı Hesap (154666)
24-05-2012, 22:36   |  #23  
Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Alıntı: kesko  
Aynen senin gibi abim
Senden çok şey öğrendim bu forumda yanlış bişeyde söylesek abimiz gibi yaklaştın hatamızı söyledin..
Senin gibi olamaz herkes...
Adamın hasısın iste yemin ederim girmem bi daha foruma öyleki saygım var sana..
Baştacısın..
Adamımsın.
Isırdım yanaklarından.
Konumuz dışı ama ilerde seni Kesko kavurması yapmayı planlıyorum.
Malum yamyamların sohbet bölgesinde yiyecek sorunu var.

Kapalı Hesap (200174)
24-05-2012, 22:38   |  #24  
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Adamımsın.
Isırdım yanaklarından.
Konumuz dışı ama ilerde seni Kesko kavurması yapmayı planlıyorum.
Malum yamyamların sohbet bölgesinde yiyecek sorunu var.

Abim ben kartladım sende dişleri çektirdin Kahkaha
konuya baktım demin yunusu pişirelim Kahkaha

Kapalı Hesap (154666)
24-05-2012, 22:41   |  #25  
Kapalı Hesap
4,901 mesaj

Yaf yunus lezzetlidir de iki günde biter. Yamyamlar aç kalmasın yani...:D
Şimdiden stoklarımızı yapalım
Okinkurt kızartması.
yunus yahnisi
kesko kavurması.