S.A Arkadaşlar.
Yedek D ye oluşturduğum yada D ye attığım dosyalarda kilit işareti oluşuyor.
işletim sistemim win7
Bitlocker sürücü şifrelemesini denemek için kullanmıştım.
Daha sonra iptal ettim, kaldırdım.
Bu işaretler ondan sonra çıkmaya başladı.
Kilit işareti
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ewet tamamen iptal ettim.
İptal etmeden önce D yi açarken şifre istiyordu. Artık istemiyor.
dosyaların hala diğer kullanıcılar için erişime kısıtlı veya tüm sistemde tam erişim hakkı hala yok. herhangi birine sağ tıklayıp özelliklerinden güvenlik sekmesine gel ve orda listelenen kullanıcı gruplarının sahip oldukları izinlere bak bakalım sen ve diğerleri(users, administrator) hangilerine sahip hangilerine değil...
dosyaların hala diğer kullanıcılar için erişime kısıtlı veya tüm sistemde tam erişim hakkı hala yok. herhangi birine sağ tıklayıp özelliklerinden güvenlik sekmesine gel ve orda listelenen kullanıcı gruplarının sahip oldukları izinlere bak bakalım sen ve diğerleri(users, administrator) hangilerine sahip hangilerine değil...S-1-5-21-682003330-1645522239-1417001333-1003D nin geçerli sahibi yukarıdaki görünüyor
Sahipliği administrator olarak kendime aldım.Son Düzenleme: KapgaN ~ 09 Mart 2010 18:37
Bitlocker kullanmadığım için net birşey söyleyemeyeceğim ama bence o dosyaların içeriği yedekleyip dosyaları silin. Belki de sürücüyü alt klasörlerle birlikte şifrelediniz ve şifrelemeyi kaldırırken alt klasörlerden kaldırmadınız. Ayarlarıyla ilgili bir sıkıntı muhtemelen.
Bitlocker kullanmadığım için net birşey söyleyemeyeceğim ama bence o dosyaların içeriği yedekleyip dosyaları silin. Belki de sürücüyü alt klasörlerle birlikte şifrelediniz ve şifrelemeyi kaldırırken alt klasörlerden kaldırmadınız. Ayarlarıyla ilgili bir sıkıntı muhtemelen.Onuda denedim ama yine aynı işaret çıkıyor.
Resimde görüldüğü gibi yeni bi metin belgesi oluşturduğumdada çıkıyor.
Anlamadım gitti
Arkadaşlar öncelikle hepinize cewaplarınız için teşekkür ederim.
Sorunu çözdüm.
Önce kilit işareti olan klasörü alt dosyalarla birlikte paylaşıma açıyoruz, sonra paylaşımı kapatıyoruz.
Hepsi bu. Kilit işareti kalkıyor.
Ne alakası warsa :D
Arkadaşlar öncelikle hepinize cewaplarınız için teşekkür ederim.paylaşımda olan dosyalar normalleri gibi herkese tam açık olmadığından bazı kullanıcıların(ağdan erişenlerin özellikle) erişimine kısıtlıdır, o işarette onu vurgular işte. alaka bu
Sorunu çözdüm.
Önce kilit işareti olan klasörü alt dosyalarla birlikte paylaşıma açıyoruz, sonra paylaşımı kapatıyoruz.
Hepsi bu. Kilit işareti kalkıyor.
Ne alakası warsa :D