kilitlenen Toshiba

wololo
05-10-2007, 18:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007

merhaba
17 eylülde a210 11c model laptop satın aldın.arasıra (günde 1-3 kez) ekrandakiler aniden kayboluyor,gri/siyah ekran geliyor. ctrl+alt+del ya da başka bir tuş çalışmıyor.power tuşuna basarak kapatmam gerekiyor.tekrar başlattığımda güvenli mod ile açıyorum.
bu sorun bazen makineyi açtıktan birkaç dakika sonra da olabiliyor.kesinlikle ısınmaya bağlı değil.sadece wmp, ie gibi basit programlar çalışırken olabiliyor.
.her an laptop kitlenebilir tedirginliğiyle laptopu kullanıyorum..başım ağrımasın diye toshiba ya güvenip bu makineyi aldım, böyle olacağını bilsem aynı ücrete daha fazla özelliği olan başka bir markayı tercih ederdim.hem telefonla hem de netten müşteri hizmetlerine, teknik yardıma ulaşıp yardımcı olmalarını istedim pek ilgilenen olmadı.laptopu ankara dan aldım,şu an kayseri deyim.haftaya ankara ya servise gideceğim.bu sorunla ilgili bilgisi olan var mı ya da.böyle bir soruna ne neden olabilir?sık olan bir sorun değil.servise götürdüğümde bunda sonra yok deyip geri göndermelerinden çekiniyorum.bu nedenle araştırma yapıp konuyla ilgili bilgim olsun istiyorum.toshiba nın servisiyle ilgili pek iyi şeyler söylenmiyor.
ürünü satın aldıktan 30 gün içinde koşulsuz değişim ya da iade gibi bir şansım var mı?
lütfen yardımcı olun
teşekkür ederim