Kilitli Dosya Açılmıyor..

moonbaba
21-07-2007, 18:41   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj

Arkadaşlar BEn Odise kilit die bir şey kurdum Dosyamı şifreledim girilmesin die Sonra bunu unutup xp ye format attım yeni xp kurduğumda D: sürücüsündeki kilitli dosya açılıor ama içindeki resimler açılmıyor yazı renkleride yeşil olmuş özelliklerine girdimde arşiv kilitli seçeneği var ama o seçenek kapğalı tikliyemiyorum odise programını kurdumdada olmuor sanırım format atmadan önce benim pc de kullanıcı hesabım vardı bu hesapta açmam gerekiomuş ama artık imkansız help lütfen arkadaşlar şimdiden teşekkürlerAlkış

osa_bh
21-07-2007, 19:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
335 mesaj

Merhaba

Bence çok önemli bişey değilse dosyalarınızı şifrelemeye gerek yok.Benim de aynı olay başıma geldi ve çok önemli dosya,yazılım vs. şeylerimi bir daha açamadım ve gitti.Şifrelemeler çoğu zaman sorun çıkarabiliyor.Lütfen böyle durumları dikkate alınız.Ve bu size ders olsun.Aynı programı kurup ayarları kurcalayınız.Bişey yapamazsanız geçmiş olsun.

İyi Günler...

moonbaba
21-07-2007, 19:52   |  #3  
OP Üye
87 mesaj

Çook Kötümsersin seenn :D  kurtarma yolu yok demen çok kalbim kırdı

sssalways
21-07-2007, 23:00   |  #4  
Üye
78 mesaj

programi kurcala eski profilini olusturmaya falan calis kullanmadigim icin bilmiyorum.

olmazsa programin yapimcisiyla görüs, sistematigi al, bir back yazilim kodlayivereyim :P

moonbaba
22-07-2007, 04:59   |  #5  
OP Üye
87 mesaj

ya formatlamadn önce xp pro idi şimdi home alakalımı acaba

GRaNZaT
22-07-2007, 09:31   |  #6  
Yıllanmış Üye
4,234 mesaj

Olay ilk önce yetkisel ikinci olarakda fiziksel. Bu ne demek şimdi, Windows XP Pro sürümü tahmin edeceğin gibi çok daha farklı özelliklerle geliyor ve sistem üzerinde Home sürümünden daha fazla yetki ve esneklik tanıyor.

İlk yapabileceğin aynı kullanıcı adı ve özelliklerle yerniden xp'yi yükleyip dosyayı aynı klasöre koymak ve sonra yeniden denemek ki bunun başarılı olacağını zannetmiyorum.

İkinci çözüm ise eğer program ücretliyse ve kırmadan, satın alarak kullandıysan yapımcılarla görüştüğün takdirde sana yardımcı olacaklardır.

osa_bh
22-07-2007, 12:21   |  #7  
Yıllanmış Üye
335 mesaj
moonbaba
Çook Kötümsersin seenn :D  kurtarma yolu yok demen çok kalbim kırdı
  Arkdaşım ben kurtarma yolu yok demedim.Sadece aynı programı tekrar yükleyip ayarlarıyla oyna.Dosyayı açmaya çalış.Kalbini kırdıysam özür dilerimm.AğlıyorAğlıyorAğlıyor

moonbaba
22-07-2007, 22:48   |  #8  
OP Üye
87 mesaj

Free bi program danıştım yetkiliye ms dosta kopyala yapıştır dio ama pc ms-dosta D: sürücüsünü tanımıo o dosyayı olmuo ne dedisem yetkilide bilmio :D

Granzat arkadaşta I love You takma kafana...