19 yaşındayım boy 1,78 fakat kilo 54.Nasıl kısa zamanda kilo alabilirim.herhangi bir ilaç varmı kilo almada etkili.yardımlarınızı bekliyorum saygılarımı sunarım
kilo almanın yöntemleri
- 1
- 2
arkadsmm bende 18 yasımdaym boyum 1 71 kılom 57 bende zayıfım .1 aydır serious mass die bı ıcecek kullanıyorm .ıse yarıyor sende dene ıstersen tadıda guzel cıkolatalı
Sana şu siteyi öneriyorum http://www.realage.com.tr Ünlü doktorlar Dr. Michael Roizen ve Dr. Mehmet Öz sitesidir.
RealAge'inizYaşınıza göre genç misiniz, yoksa yaşlı mı? Yoksa takvim yaşınız doğru mu?
Öğrenmek için ücretsiz RealAge testini uygulayın... Üye olup tıklarsan sana envai çeşit vucudunla ilgili bilgi verecek.Üstelik kilon sana boyuna uygunmu değilmi daha iyi anlarsın.Sadece sana özel sağlık bilgilerini toplarsın.Diğer forum üyelerine de siteyi tavsiye ederim bakalım gerçek yaşınızla vucudunuz örtüşüyormu,belki vucudunuz yaşınızdan genç yada yaşlı olabilir deneyin.
ılac degl kı kardsm.porsiyon basına 1250 kalori ve 50 gr proteın verıo.ben gıttıgıdıyordan aldım yanında 5 tanede hedıye geldı.
Bunlar klasik sözler abi yahu ''pekmez artı tahin yiyin.'' .Hiç bir etkiside yok anlıcagın kilo almaya yönelik...
Olsun yine de tavsiye etmek gelmiyor içimden. Pek gözüm tutmadı. =)tabiki en guzelı dogal yollardan kılo almak ama bu olmayınca ıranlı aktarın ıksırını .serıous mass ı kullanmak zorundayız.ıranlınınkını bılmıorum amam serıouss mass dunyanın bır cok yerınde kullanlıo.ve turkıyedede saglık bakanlıgının onayıda var .
25 Yaşına kadar sabret ondan sonra kilo almaya başlarsın :)
Zamanında 1.76 boy ve 52-53 kg'dım. O kadar zayıftım ki rüzgarlı havalarda uçacam diye korkuyordum. Şuan 75 kg. Fit bir vucut. İdeal bir kilodayım.
Nasıl oldu anlatayım.
1-En önemlisi sigara içiyorsanız kesinlikle sigarayı bırakın.
2-Sigarayı bıraktıktan yaklaşık bir hafta sonra iştah patlaması oluyor. Kendinizi canınız ne istiyorsa ona kaptırın. Ama...
3-Bol bol su için ve...
4-Hergün akşam (gittikçe artan tempoda) şınav+mekik yapın.
5-Öğünlerinizi düzenli yiyin. Aynı saat dilimlerinde olmasına dikkat edin.
7-8 ay sonra kilonuz ideal kilonuza gelip sabitlenir.
--Kesinlikle ilaç önermiyorum. Vucudun tüm dengesini alt-üst eder.
bende sıgarayı bıraktım ama ıstahım ıyce kapandı
Kilo sorunu çeken arkadaşlarım en güvenlisi doktor kontrolünde olanıdır yani kilo alıcam diye dengeyi tutturamayıp fazla alabilirsiniz
bende 136 kiloydum 3 ay önce diyetisyen kontrolünde 106 kiloya düştüm :D sizide doktor kontrolünde ilaçsız kilo almaya davet ediyorum :D benim kilo vermemek için bi sırrım var ama oda sağlıksız bol bol bişiyler ycen abur cubur biraz uyuşuk davranacan yapsam mı yapmasam mı diye :D bence siz bi doktora gözükün :D benim yaptıklarım sizi çarpar fazla gelir :D
arkdaşım kilo almak istiyorsan düzenli ye iç inan ki kilo alırsın
diğer arkadaşalara yorumları için teşekür ederim saygılarımla
Gittiğim diyetisyenin bi hastası varmış 48 kilo ne bulduysam yazdım 2 kilovermiş diyo bünye meselesi :D baba mı zamanında iflas ettirmişim şimdi kiloları vermeye uğraşıyom haftada 1 kutu mama bitiren bebekten nebekliyosun :D şimdi fiyatlara bakıyorum 50 liradan aşağı değil.
- 1
- 2