panda antivirüs internet security 2009 kullanıyorum lisanslı gayet memnunum yanındada deep freeze var içim rahat :)
Kim Hangi Antivirüsü Kullanıyor Yazzın.!
semih_ozyurtpanda antivirüs internet security 2009 kullanıyorum lisanslı gayet memnunum yanındada deep freeze var içim rahat :)deep freeze varsa anti virüse zaten gerek yok ki
avast! 4.8 Home Edition kullanıyorum kişisel kullanım için ücretsiz oluşu güzel
tabi yanında ekstra güvenlik programlarıda var
AdRaMiTiböcük Bu lafı seviyorum. AdRaMiTi Rus KIS'lara takılır.:) Yahu neler var,neler piyasada..
"PcMaKeR" Doğru söyler.
Ha Gerçi benim ne kullandığımı bilen,bilir zaten söylemeye bile gerek yok fakat adamlar hangi anti kullandığını öğrenip ona göre böcük bile kodluyorlar =)
Outpost Security Suite Pro 2009 6.7(2930.444.0705) kullandığımı hiç söylermiyim.Son Düzenleme: piRe_ ~ 25 Haziran 2009 16:01
Kaspersky 2009 SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM ÇOK DA MEMMUNUM ANCAK KULLANAÇAK ARKADAŞLARA BENDEN TAVSİYE SİSTEM ÖZELİKLERİNİZ İYİ OLSUN YOKSA KASAR..
BEN VİSTA KULLANIYORUM HİÇ DE KASMIYOR....
Böcük 'lere karşı şimdilik Avira Premium Security(bi nevi shelltox)
Bana Göre en iyisi McAfee sizlerede tavsiye ederim ben 1 yıldır kullanıyorum ve bilgisayarıma giren tüm virüsleri sorunsuzca temizliyor daha önce NOD32 kullanıyordum ama yeterince iyi değildi ve virüsleri tam olarak silmiyordu
patronasa4Bana Göre en iyisi McAfee sizlerede tavsiye ederim ben 1 yıldır kullanıyorum ve bilgisayarıma giren tüm virüsleri sorunsuzca temizliyor daha önce NOD32 kullanıyordum ama yeterince iyi değildi ve virüsleri tam olarakttnet e o kadar para vermiş almışsın bırakda temizlesin60 günlük mcafee de ben kullanmıştım gayet başarılı
Norton AntiVirus 2009 16.5.0.134 ve Comodo FireWall 3.9 RC2 kullanmaktayım sorunsuz ve pcyi kasmıyorlar
Kaspersky Internet Security 2009'u kullanıyorum.
Kaspersky İnternet Security 2009 30 günlük
ama 30 günde bir 30 gün
4 yıldır kaspersky internet security ürünlerini kullanıyorum 2009 sürümüyle adeta pc koruyucu kalkana döndüğünü hissettim ama 2010 ile bu konuda zirve yaptığını düşünüyorum ve kesinlikle kaspersky internet security 2010 ürününün öneriyorum....
uzun zamandır antivirüsler hakkında yaptığım araştırmalar neticesinde kaspersky ürünlerinin tüm dünyada en etkili virüs yazılımı olduğunu görüyoruz sizlerde bunu çok iyi biliyorsunuz...
2010 sürümlerinde bellek tüketimi azaltılmıştır...
kaspersky ürünlerine plase olarak 2. ürün bitdefender total security dir
Ben nod32 2.7 kullanıyorum gayetmemnunm dvalı güncelliyo ve kasmıyo .
Sormadın ama ben anlatayım .Gecengün arkadaşım bana nod32 nin kötü oldğunu sistemden kaldırdım kasperskye 2009 ükledim hepsini buldu virüslerinve şimdi 2010 var oda güzel sende kaldır demişti sonra onun flashdan bana müzik atıcaktık flashı taktığımda 1 dakikada 27 tane virüsü buldu ve temizledi .Arkadaşım görünce şaşırdı ama bende virüslerin hepisin temizlemişti bunlar nerden cıktı die.Bu sadece başıma geldiği için anlattım :D
Kaspersky Internet Security 2007 kullanıyorum niyeyse anlamadım gitti bi kis09 veya 10a geçemedim heralde yılda 1 veya 2 kere format atıyorum virüsten yana sıkıntım yok ama pc kastıgından dolayı işte
ben normalde Kaspersky'cıyımdır uzun sürede kullandım fakat bu aralar nod32 antivirus 4 kullanıyorum kaspersky dan daha az sistem belleği kullandığı için. nezaman kaspersky sistem gereksinimini azaltır o zaman tekrar kaspersky kullanmaya devam ederim. çünkü anti viruslerin kralı o bence.
Kaspersky Internet Security 2010
Bullguard Internet Security.
BEN artık ubuntu kullanıyorum virus programıda kullanmıyorum