Avira premium security suite kullanıyorum.Pc ye daha 1 tane virüs giremedi.Tek sorunum web koruması fazla pimpirikli ve sayfalar mehter marşıyla açılıyor :)
Kim Hangi Antivirüsü Kullanıyor Yazzın.!
esed nod 32
Avira Antivir Bilen Biliyor Nasıl Program Olduğunu :)
güvenlik olarak deep freeze kullanıyorum güvenlikten taviz vermiyor antiviruslerde hiçbir zaman tam koruma sağlayamaz ve viruslu pc yi eski haline döndüremez ama deep freeze %99 tam koruma sağlar
tabi kredi kartı şiifrelereriniz çalınabilir anti de olsa çalınır pc de önemli hiçbir şifreni saklamayacaksın
şimdi şöyle düşünün sen d ve e sürücünde yedeklerini şifrelereyek silmekten koruyorsun ama adam tutup hızlı biçimlendirme yaparsa koruyamassın antivirusler system bir hata oldugu düzeltebiliyorlar mı
kısacası pc de özel dosyalarını koymadıktan sonra deep freeze 6 %99 koruma sağlar ne güncelleme derdi var ne de tarama sadece pc açılırken maksimum 8 saniye bekliyosun o kadar ne bakım derdi var ne virus korkusu
nede pc yi kasma derdi var anti kullanırken yanında yardımcı programlar gerekiyor sırf güvenlik için sürekli pc donuyor
norton internet security 2008 kullanıyorum.sistem hızlı oldugu için kastıgını fazha hissetmiyorum
bence G-Data Antivirüs ben kullanıyorum ve çok memnun kaldım çift arama motoru var virus oldugunu düşündüğü dosyaları karantinaya alıyor virüs imzası çıkana kadar, sürekli güncelleniyor, yeni çıkan sürümlerinide ücret ödemeden kullanabiliyosun
Bende Panta Antivirus 2008 KuLLanıyorum.Bi Yamugunu Gormedim :)
kaspersky 2010 kullanıyorum daha once 2009 kullanıyordum ... 2010 da gelısmıs ayar menusu oldukca ıyı . denemek ıcın eset smat securıty kullandım ama sırtını wındows guncellemerıne dayamıs bır yazılım . wındows guvenlık guncellemerıne baglı olarak kendını guncel tutuyor wındowsu guncellemeden aktıf olmuyor koruma... o yuzden kaspersky tek gecerım ne olursa olsun dondum dolastım yıne kaspersky ye gerı dondum
Avira Free+GData Antivirüs2010+KIS 2010
ne kadar gereksiz olsa da abartmayı severim
hiç çakışmadılar şu ana kadar... ikisi manualde zaten biri otomatikte..
bence G-Data Antivirüs ben kullanıyorum ve çok memnun kaldım çift arama motoru var virus oldugunu düşündüğü dosyaları karantinaya alıyor virüs imzası çıkana kadar, sürekli güncelleniyor, yeni çıkan sürümlerinide ücret ödemedenbeleşe mi veriyolar sana ya keşke bana da... Ben 30 günde bir bir ayar yapıyorum ona siz anladınız