Kim? Hangi Radyo'yu Dinliyor?
- 1
- 2
Lisedeyken falan serviste capital, NO1, Power arası zap yapardık..
96.2 Eksen vardı efsane.. Hâlâ efsane çalıyor mu bilmiyorum tabi..
Yani düz hesapla yaklaşık 5 yıldır radyo dinlemiyorum.. Kendi istediğim müziği anında dinlemek daha başka.. iPod, iTunes saolsun..
NR1, İstanbul FM(her ne kadar 106.0'ı bırakarak büyük hata yapmış olsalar da)... Aslında radyo kanalına pek bakmam. Çalan müzik veya olan program ilgimi çekerse dinlemeye devam ederim.
capital 99.5, power 105.0 burlarda ne gelirse dinle babam dinle. geceleri 90.3 alem fm--> matrax(zekirdekk:D)
ben alem fm dinliyorum :D:D
esas radyo 105. ve alem fm
show radyo, mydonose ve powerturk dınlıorum ve sımdıde wınampta powerturk var:D
bende kendi fm dinliyorum :) acayip gelecek size fakat kendi müziklerimin djyi olmak güzel :)
Naklenfutbol.com un internet üzerinden radyosu var onu dinlerim :)
Ben radyo yerine FaridFarjad-Robabehjan dinliyorum keman seven,duygusal,kendini kalp atışlarının notalarına bırakabilecek biri iseniz bu şarkıyı mutlaka dinleyin.Ya birdaha radyo dinlemezsiniz bu parçanın her notasından gözyaşı çıkıyor müthiş diyorum başka birşey söylemiyorum.
Deep Sound Records bünyesinde çalışmalarına devam eden Radikal ve Beto, 3 Temmuz perşembeden itibaren Radyo 24'te (91.6) "Deep Note" adlı programa başlıyor. Her Perşembe 20.00 - 22.00 arasında gerçekletirilecek programda:
* Her hafta bir canlı yayın konuğu (İlk programın konuğu Kadıköy Acil ve Merdiven Cru bünyesinden "Şüphe")
* Her hafta canlı istek için telefon bağlantıları
* SMS ile programa katılım ve istek parça
* Hiphoplife Basın Bülteni Bölümü (Her hafta Cuma günleri yayına girecek haberlerin kısaca özetleri anons edilip, başlıklar halinde sunum yapılacaktır)
Ayrıca Underground'da sesini duyuramamış MC'lere destek amacıyla kalitesi iyi olan parçalar canlı yayına sunulacak. Dinleyicilerin oylamasıyla birinci seçilen her MC'ye Deepsound Records'ta bir parça kaydetme imkanı sunulacak.
Not: Radyo 24 - 91.6 frekansı sadece Marmara Bölgesi için geçerlidir. Diğer bölgeler ve yurt dışından dinleyecek olan dinleyiciler internet üzerinden www.radyo24.fm adresinden canlı yayını dinleyip, programa katılabilirler.
Online: www.deepsoundproduction.net
Online: www.radyo24.fm
[URL=http://img246.imageshack.us/my.php?image=radyo24buyukqu9.jpg][/URL]
tuncabNR1, İstanbul FM(her ne kadar 106.0'ı bırakarak büyük hata yapmış olsalar da)... Aslında radyo kanalına pek bakmam. Çalan müzik veya olan program ilgimi çekerse dinlemeye devam ederim.
Yavuz Seçkin ( Avrupa yakasının sertaç karakteri ) Hafta içi her akşam
RADYO KLAS'da
bir kerede olsa dinlemenizi tavsiye ederim
Lalegül fm 88.4 bende bunu dinliyorum.
- 1
- 2