dostlar sağolsun!ferrarili adamsamet1986Hayrola ya, ganzolist öldümüki? seni unutmayacağız falan demişsin :))make-believeSeni unutmayacağız 'Ganzolist'.vatan sağolsun
Kimin Yazılarını Beğeniyorsunuz?
- 1
- 2
Acaba şimdi nerelerde.Ben pek fazla tanıyamadım.
Bende pek tanıyamadım ama anlaşılan bayağı sevilen birisiymiş. Banlandımı yoksa birisiyle tartışıp artık foruma girmiyormu?
samet1986,
Olaylar karışık..:))
Ortalıkta anlatılmaz..:))
Bu sır olarak saklanacak; CHIP forum yok olana kadar..:))
Demekki bu sır hiçbir zaman ortalığa çıkmayacak :))
Saygılar...
Bence buda bir sır !elvis32sır dediğin şeyi zaten onlarca kişi bilmez, yani bu sır olmaz, neyse ya.
Neyse ya,takılırız istediğimiz gibi..
İznimiz de var elvis`ten..Eksik olmasın..:))
şimdi elwis le cu gs7 nin tadına doyum olmaz sohbetini keseceğim ama şu cevabı vereyim
minübüsçülerin en kıllandıkları soru durakta beklerken
ne zaman kakcaz soför bey imiş
elwis iznin olmadan yazdım ama neyse işte kafama göre takılıyorum.
kaç denek üzerinde bu soru denenmiş de böyle bir sonuca varılmış, genel bi kanı böyle galibaferrarili adamşimdi elwis le cu gs7 nin tadına doyum olmaz sohbetini keseceğim ama şu cevabı vereyim
minübüsçülerin en kıllandıkları soru durakta beklerkenne zaman kakcaz soför bey imiş
elwis iznin olmadan yazdım ama neyse işte kafama göre takılıyorum.
elvis32o ne demek şimdi?
ben geride kaldım ama cevabım ya elvis ya da CU_GS7 olcaktı.siz de uzun süredir (hatta benim açtığım çoğu konuyu kapattıracak şekilde) kabga ediodunuz onun için bunu yazayım dedim.ama cevabımı (yalakalık gibi algılanmasın amaCU_GS7elvis32 kesin forumdan sorar demiştim..Ben de sordum arkadaşa ama özelden..!!
Neden forumdan sormadım? => Çünkü konu dağılmasın diye elvis32..!!Sonra UYARI alıyorum cevap yazınca..Allah`ım ne hallere düştük ya..:))

Elvis32 CU_GS7 Tuncabın konusunu kapattırım durmayın kavga edipte.Kendiniz bi konu acın orda kavga edin.
erkanc zülfikar byzihh borga-x turkdonanım benersince cu_gs7 granzat viking20 elvis32 egemengiga ve asimileci vardı bir ara o da iyiydi
Bu konuyu görünce duygulandım açıkçası. Çünkü benim için, hayatımın akışını kökten değiştiren üzücü olayların öncesinde yaşadığım güzel anılar topluluğunun bir parçasından oluşuyor. Teşekkürler CU_GS7 ve diğer değerli arkadaşlara...
Ara sıra uğra abi sen de ama..make-believeBu konuyu görünce duygulandım açıkçası. Çünkü benim için, hayatımın akışını kökten değiştiren üzücü olayların öncesinde yaşadığım güzel anılar topluluğunun bir parçasından oluşuyor. Teşekkürler CU_GS7 ve diğer değerli arkadaşlara...

Ben de çok tatsızlık yaşadım ama yine buralardayım..
Eski sıklıkta soru cevaplamasam da takip ediyorum en azından kopmadım..
Way bee bu konuda resmen anılar tazelenmış
4 aylık bir üyeyken yazdığım mesajlardan birini gördüm orada. Fazla mı saçmalamışım ne?
- 1
- 2