Acaba dergide veya forumlarımızda kimin yazı ve paylaşımlarını beğeniyorsunuz.Objektif açıdan değerlendirme yapalım lütfen.
Kimin Yazılarını Beğeniyorsunuz?
- 1
- 2
Aslında dergide hangi yazıyı kim yazmış diye çok fazla dikkat etmiyorum..Her ay da konuya göre beğendiğim yazılar oluyor..
Genel olarak, dergide, Ecevit Bıktım`ın yazılarını beğendiğimi söyleyebilirim..Özellikle Nisan ayındaki "İnternette yeni tehlikeler" , "Intel Developper Forum" ve "Conroe" yazıları güzeldi..
CHIP forumda ise make-believe`in çözüme yönelik,gerçekten yardımcı olduğu ve paylaşım yazılarını beğeniyorum diyebilirim..
Forumda yazılarını beğenmediğim kişinin kim olduğunu cümle alem ve o kişi de biliyor zaten..:))Neyse kendisiyle msn`de olayı tatlıya bağlamaya çalıştık zaten..
Kendi yazılarımı begeniyorum.Yok ya şaka bi yana yardımcı olmaya calısan herkese teşekkürlr.
Sevgili arkadaşım CU_GS7 teşekkür ederim güzel düşüncelerinden dolayı. Ben de senin için aynı şekilde düşünüyorum. Hepimiz eminim gerçekten elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bu forumda. Problemleri çözülen arkadaşların bir teşekkürü bence dünyalara değer.CU_GS7Aslında dergide hangi yazıyı kim yazmış diye çok fazla dikkat etmiyorum..Her ay da konuya göre beğendiğim yazılar oluyor..Genel olarak, dergide, Ecevit Bıktım`ın yazılarını beğendiğimi söyleyebilirim..Özellikle Nisan ayındaki "İnternette yeni tehlikeler" , "Intel Developper Forum" ve "Conroe" yazıları güzeldi..
CHIP forumda ise make-believe`in çözüme yönelik,gerçekten yardımcı olduğu ve paylaşım yazılarını beğeniyorum diyebilirim..
Forumda yazılarını beğenmediğim kişinin kim olduğunu cümle alem ve o kişi de biliyor zaten..:))Neyse kendisiyle msn`de olayı tatlıya bağlamaya çalıştık zaten..
Ecevit Bıktım doğru neyse onu söylüyor ara sıra forumlara girip yardımcı oluyor benim beğendiğim oLiL_CaTAcaba dergide veya forumlarımızda kimin yazı ve paylaşımlarını beğeniyorsunuz.Objektif açıdan değerlendirme yapalım lütfen.
bu forumda cu gs7 ve make believe
Forumda ganzolist`in açtığı konular güzel oluyordu gerçekten..Artık aramızda olmaması üzücü..
Onun bayrağını ferrarili adam aldı biraz güzel yeni konular açmakta..:))
(ganzolist kadar olamaz tabi..:))
egemengiga`yı ve kurduğu sistemleri nasıl unuttum anlamadım..:))
Uzun süredir ortalarda görünmüyor..(MSN`de de yok..)Özletti kendini..
Sistem önerilerinde egemengiga`nın mesajlarını gerçekten beğenmeyen yoktur..:))
Bana sınavları bitince bir haftalıgına tatile gidecegini söylemişti.Sanırım Bursaya yakında gelir.CU_GS7egemengiga`yı ve kurduğu sistemleri nasıl unuttum anlamadım..:))
Uzun süredir ortalarda görünmüyor..(MSN`de de yok..)Özletti kendini..Sistem önerilerinde egemengiga`nın mesajlarını gerçekten beğenmeyen yoktur..:))
AbsoluteZero nun yazılarını begeniyorum.
Absolutezero bi göründü gitti o kadar.Daha ugramıyor.oyunlarslideşovAbsoluteZero nun yazılarını begeniyorum.
Rekor kırınca gelir bir daha ancak..:))
3-4 mesajı var zaten topu topu..:))Ama konu oc ve rekor olunca değerleri çok fazla tabi..
Yazılarını begendigim insanlar büyük kısmı zaten burda.( Ne yag cektim ama) Forumda aktif olan herkesin yazılarını aslında begeniyorum :)
bense soruda sorulanı cevaplayan ve yazdıklarıyla konunun akışını değiştirmeyenlerin yazılarını beğeniyorum
ve en önemlisi ise doğru yere konu açmak...
Luzumsuz munakasalara giren, konuyu saptıran ve anlamsız hit maksatlı yazılar yazan üyelerin dısında katılımcı arkadasların yazıları guzel.
Mesela buraya cevap yazan lazrailefsanesi'nin begendigim paylasımları var...
lazrailefsanesi... yazıları ve görüşleri çok güzel.. diğer herkeste çok iyi.
ben söylersem yine kavga çıkar
elvis32 kesin forumdan sorar demiştim..
Ben de sordum arkadaşa ama özelden..!!
Neden forumdan sormadım? => Çünkü konu dağılmasın diye elvis32..!!
Sonra UYARI alıyorum cevap yazınca..Allah`ım ne hallere düştük ya..:))
Seni unutmayacağız 'Ganzolist'.CU_GS7Forumda ganzolist`in açtığı konular güzel oluyordu gerçekten..Artık aramızda olmaması üzücü..
Onun bayrağını ferrarili adam aldı biraz güzel yeni konular açmakta..:))
(ganzolist kadar olamaz tabi..:))
Dergideki herkesin yazılarını beğeniyorum. Açıklayıcı, öğretici türden yazılar. Forumda da konuyu saptırmadan yardımcı olan çoğu arkadaşın yazılarını beğeniyorum. Foruda aktif üyelerin sayısında hafif bir artış olması da ayrı bi güzellik:)
Hayrola ya, ganzolist öldümüki? seni unutmayacağız falan demişsin :))make-believeSeni unutmayacağız 'Ganzolist'.
Bazı vesilelerle bahsi geçince, insan üzülüyor haliyle gidişine.samet1986Hayrola ya, ganzolist öldümüki? seni unutmayacağız falan demişsin :))make-believeSeni unutmayacağız 'Ganzolist'.
- 1
- 2