arkadaşlar king of the road oyunu bilen varsa lütfen link yollasın
KİNG OF THE ROAD OYUNU OLAN VARMI?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
Ya Hyperguc bu aralr beni deli ediyorsun.Sana nasıl link yollayacaz.Neyin linkini yollayacaz.Ben King Of The Road oyununu biliyorum al sana da link yolluyorum.Neden bu linki yollamış bu anten deme.Çünkü sen oyunu bilen varsa link yollasın demişsin.Ben biliyorum link de yolladım.
Son Düzenleme: ufuks ~ 20 Eylül 2007 14:39
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,298 mesaj
ufuks link super olmus eline saglik. oyun guzelmis.
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Hakkaten bende arıyodum bu oyunu ne zamandır lınk vermen cok guzel olmuş
Emege Saygı
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
ufuksYa Hyperguc bu aralr beni deli ediyorsun.Sana nasıl link yollayacaz.Neyin linkini yollayacaz.Ben King Of The Road oyununu biliyorum al sana da link yolluyorum.Neden bu linki yollamış bu anten deme.Çünkü sen oyunu bilen varsa link yollasın demişsin.Ben biliyorum link de yolladım.Ufuk koparmışsın kanka..
Oyunu biliyorum,üstelik bende vardı..Ama belki 7-8 senelik saçma salak bir tır şöförlüğü oyunu..
CD'sini kırdım mı,attım mı,duruyo mu,çalışır mı bilmiyorum..
Bir önemi de yok zaten..Çöp..
OP Yeni Üye
37 mesaj
bak ufuk özdemir sen benim kim oldugumu bilmeye bilirsin normal ama ben biliyorum ayagını denk al bir insandan bu kadar nefret edilir artık bana karışma
OP Yeni Üye
37 mesaj
sende anlama özürlülügü var herhalde manyak king of the road oyunu olan varsa siteninlinkini yollasın ala ala yaaaaaaaaaaaaa
OP Yeni Üye
37 mesaj
cu_gs7 ne demek istedigini anladım